1300x551_a1-2_02.jpg

Audi music interface online

De Audi music interface is er in combinatie met Audi connect ook als Audi music interface online inclusief internetradio en WiFi-hotspot.*

Onderweg naar de favoriete radiozenders luisteren en 's ochtends instappen en van actuele podcasts genieten. U selecteert thuis op de computer de radiostations en podcasts waarnaar u in de auto wilt luisteren en uploadt de informatie via de WiFi-verbinding vanuit uw woning naar de auto. De Audi music interface online zoekt automatisch naar uw privé-WiFi-netwerk en maakt daar ongeveer een uur lang verbinding mee. Uw auto moet dan natuurlijk dicht genoeg bij uw woning geparkeerd staan.

Door een 3G USB-dongle aan te sluiten op de Audi music interface (daarvoor is ook een Audi USB-adapterkabel nodig), kunt u in de auto naar internetradio luisteren. Bovendien zorgt het aansluiten van een USB-dongle ervoor dat WiFi beschikbaar is. Dan kunnen de achterinzittenden onder het rijden hun laptop, tablet of smartphone gebruiken om bijvoorbeeld het internet op te gaan en te e-mailen.

De Audi music interface online zit in het dashboardkastje en is te bedienen via het infotainmentsysteem en de knoppen op het multifunctionele stuurwiel.

De Audi music interface online is via de webportal myAudi te configureren. Dit betekent dat de instellingen zijn aan te passen aan de persoonlijke wensen.

De Audi music interface online biedt de volgende extra functies ten opzichte van de Audi music interface:

  • Via uw privé-WiFi-netwerk internetradiostations en podcasts naar de auto kopiëren
  • In uw auto naar internetradiostations en podcasts luisteren
  • Toegang tot veel internetradiostations en podcasts
  • In combinatie met een breedband USB-modem internetradiostations naar de auto streamen
  • WiFi-hotspot (bij gebruik van een breedband USB-modem)

De Audi music interface online is leverbaar in de volgende modellen:

  • A1 (in combinatie met radio concert en het navigatiepakket, connectivity-pakket of mediapakket)
  • Q3 (in combinatie met radio concert en het connectivity-pakket of navigatiepakket)
Goed om te weten: dataverbruik, bijvoorbeeld om via internet radiozenders te streamen, kan voor een hoge telefoonrekening zorgen. De kosten zijn afhankelijk van uw telefoonabonnement. Bij gebruik van de Audi music interface online raden wij een abonnement met zo groot mogelijke databundel aan. Uw telefoonprovider kan u hierover het beste adviseren.

* De ter beschikking gestelde inhoud is uitsluitend bedoeld voor privégebruik en mag niet commercieel worden uitgebuit.
Aanmelden bij myAudi

De Audi music interface online is via myAudi te configureren.

Uw dealer helpt u graag verder 320x110_Serviceberater_Kundin_Counter_1.jpg

De officiële Audi dealer is de beste vraagbaak voor alles wat met uw Audi te maken heeft. Dus ook voor vragen over het streamen van webzenders in de auto.