1300x551_AA5_D_10144.jpg

Telefoonvoorbereiding rSAP (Bluetooth)

Deze telefoonunit is speciaal ontwikkeld voor bepaalde modeljaren van de Audi A4, A5, A6, A8 en Q7. Levering achteraf is niet mogelijk; deze telefoonvoorbereiding dient af fabriek in een nieuwe auto geïntegreerd te zijn.

De Bluetooth telefoonvoorbereiding neemt via rSAP (remote SIM Access Profile) de telefoonfunctie over en maakt zo op een eenvoudige manier handsfree telefoneren mogelijk met een goede spraak- en ontvangstkwaliteit. Dankzij rSAP is geen telefoonadapter nodig.

De telefoon is te bedienen via MMI en de knoppen op het multifunctionele stuurwiel. De nummer- en contactinformatie zijn op het scherm van het bestuurdersinformatiesysteem te zien.

De rSAP-telefoonvoorbereiding is uit te breiden met een snoerloze bedienhoorn met kleurendisplay en geïntegreerde simkaartlezer. Daarmee is het discreet telefoneren en eenvoudig sms’en dankzij automatische woordherkenning.
Uw dealer helpt u graag verder 320x110_Serviceberater_Kundin_Counter_1.jpg

De officiële Audi dealer is de beste vraagbaak voor alles wat met uw Audi te maken heeft. Dus ook voor vragen over gebruik van bijvoorbeeld uw smartphone in de auto.