Apple carplay > Home > Audi Nederland

Media

  • 1400x438_smartphone-interface.jpg
1400x438_smartphone-interface.jpg

Apple carplay

Via CarPlay kun je je iPhone aan je auto verbinden waardoor je het autosysteem kunt bedienen. Dat kan via de knoppen en/of het touchscreen in de auto, maar ook met je stem. Bestuurders hoeven hun handen dus niet meer van het stuur te halen om muziek aan te zetten, het navigatiesysteem te bedienen, iemand te bellen of zelfs berichten te beantwoorden.

Met Apple CarPlay is het onder andere mogelijk om het autosysteem met je stem te bedienen. De aanleiding voor de ondersteuning in ons land is dat Siri nu ook Nederlands spreekt en begrijpt, waardoor het systeem in het Nederlands te besturen is.

De Audi smartphone interface ondersteunt iOS, zodat u een iPhone kunt koppelen en via Apple CarPlay toegang heeft tot specifieke telefoonapps.

Meer innovatie

Audi assistentiesystemen 563x317-parkeerassistent.jpg

Deze moderne assistentiesystemen dragen bij aan het comfort, helpen de auto onder controle te houden, gemakkelijk in te parkeren, brandstof te besparen of een aanrijding te voorkomen.

Audi connect Audi_connect_Grafik_320x160_new.jpg

Met Audi connect bent u via de in de auto geïntegreerde datamodule verbonden met de rest van de wereld.
Zo hebt u altijd toegang tot online informatie zoals bijvoorbeeld het weer, nieuws, verkeersinformatie, actueel beeldmateriaal van Google Earth™ en Google Street View™* en de Audi music stream.

Audi connect instellen 563x317-Audi-video.jpg

Praktische handleidingen op video en als download met daarin alle informatie die u nodig heeft om optimaal gebruik te kunnen maken van Audi connect.