Predictive efficiency assist > Home > Audi Nederland

Duurzaamheid

  • 1400x438_predictive-efficiency-assist.jpg
1400x438_predictive-efficiency-assist.jpg

Audi predictive efficiency assist

In combinatie met MMI navigatie of MMI navigatie plus met MMI touch gebruikt adaptive cruise control (ACC) bovendien informatie van de voorspellende efficiencyassistent voor een anticiperende en adaptieve snelheidsregeling, ook zonder dat een ander voertuig voor de auto rijdt.

Hiervoor gebruikt het systeem navigatiegegevens over de bochtradii (bochtenassistent), het begin van de bebouwde kom en snelheidslimieten (snelheidslimietassistent). Ter ondersteuning wordt ook informatie gebruikt van de eveneens inbegrepen verkeersbordherkenning met behulp van een camera. Predictive efficiency assist regelt bovendien uitrol- en zeilfases en helpt zo om brandstof te besparen, ook als de adaptive cruise control is ingeschakeld.

Audi predictive efficiency assist is onderdeel van "Hulpsysteempakket Tour".
Audi predictive efficiency assist systeem functioneert in Nederland niet i.c.m. adaptive cruise control.

Meer innovatie

Audi assistentiesystemen 563x317-parkeerassistent.jpg

Deze moderne assistentiesystemen dragen bij aan het comfort, helpen de auto onder controle te houden, gemakkelijk in te parkeren, brandstof te besparen of een aanrijding te voorkomen.

Audi connect Audi_connect_Grafik_320x160_new.jpg

Met Audi connect bent u via de in de auto geïntegreerde datamodule verbonden met de rest van de wereld.
Zo hebt u altijd toegang tot online informatie zoals bijvoorbeeld het weer, nieuws, verkeersinformatie, actueel beeldmateriaal van Google Earth™ en Google Street View™* en de Audi music stream.

Audi connect instellen 563x317-Audi-video.jpg

Praktische handleidingen op video en als download met daarin alle informatie die u nodig heeft om optimaal gebruik te kunnen maken van Audi connect.