Audi e-tron > Aandrijving > Home > Audi Nederland

Duurzaamheid

  • 1400x438_AQ7_E-TRON_D_151031.jpg
1400x438_AQ7_E-TRON_D_151031.jpg

Elektrisch rijden - Audi e-tron

Audi e-tron staat voor elektrisch rijden zonder beperkingen in het dagelijks gebruik. Audi introduceerde in 2013 'e-tron' als een plug-in hybride aandrijving maar met de komst van de Audi e-tron gaat dit over in volledig elektrisch rijden.

Gemakkelijk opladen

In Nederland zijn de huidige plug-in hybride modellen op te laden bij meer dan 12.000 laadpunten. Ook elders in Europa zijn er duizenden te vinden; zo telt Duitsland meer dan 4.000 publieke laadpunten. Opladen duurt niet langer dan zo’n twee uur en een kwartier. Voor openbare laadpunten is de optionele, zes meter lange 3-fasekabel nodig. In openbare laadpalen zit alleen een stekkeraansluiting; de speciale kabel dient u zelf bij u te hebben
  • 8.jpg
    Audi e-tron

    De eerste fully electric Audi is niet alleen sportief, maar ook net zo veelzijdig inzetbaar als een auto met brandstofmotor. De twee elektromotoren en elektrische vierwielaandrijving van de Audi e-tron zorgen voor opmerkelijke prestaties en goede rijeigenschappen.

    Bewonder de Audi e-tron
Voorsprong door techniek 05_Connect.jpg

Voorsprong door techniek, daar staan wij voor. Maar we hebben nog veel meer te bieden. Ervaar zelf wat Audi allemaal in huis heeft.

De myAudi app 563x317-myaudi-app-logo.jpg

Via de myAudi-website en myAudi-app beheert u uw autogegevens en uploadt u eenvoudig navigatiebestemmingen naar uw auto. Voor Audi rijders is myAudi het digitale knooppunt voor alles wat met de auto en de eigen gegevens te maken heeft. Audi connect configureren, uw profielgegevens aanpassen, wagendocumentatie online inzien: er is veel mogelijk en er komen steeds meer toepassingen bij.