• SQ8 TDI
  SQ8 TDI
  Consumentenadviesprijs:
  € 162.200,00
  Gemiddeld brandstofverbruik:
  7,8 l/100 km
  Gemiddelde CO2 emissie:
  206–204 g/km
 • RS Q8
  RS Q8
  Consumentenadviesprijs:
  € 199.700,00
  De Audi RS Q8 is het nieuwe topmodel binnen Audi’s Q-serie. Hij combineert de power van RS met de stijl van een premium coupé en flexibiliteit van een grote SUV.
  Gemiddeld brandstofverbruik:
  12,1 l/100 km
  Gemiddelde CO2 emissie:
  277–276 g/km

Audi e-tron: onze volledig elektrische modellen

Voor de autowereld zijn elektrificatie en digitalisering de grote opgaven van deze tijd. Bij Audi zetten we daar flink de schouders onder. Met Audi e-tron leveren we onze bijdrage aan een duurzamere wereld.

Een Audi e-tron opladen gaat snel en gemakkelijk.

Autorijden anno nu

We gaan langzaam afscheid nemen van fossiele brandstoffen. Elektrisch rijden heeft de toekomst. Wie nu al het verleden achter zich wil laten, kan duurzaam op weg in een Audi e-tron. Dat went snel en daarna wilt u nooit meer anders.

Leuk voor uzelf, beter voor de wereld

Elektrische auto’s kennen een aantal prettige voordelen ten opzichte van benzine- en dieselexemplaren. Ze stoten lokaal geen CO₂ uit (en met groene stroom ook niet bij de opwekking). In steden hebben ze minder schadelijke effecten op mens, dier en natuur. Ze zijn stiller, vooral op lagere snelheid. Dat is natuurlijk ook fijn voor de inzittenden. Trekkracht is meteen beschikbaar, wat razendsnelle sprintjes oplevert. U ziet het: een Audi e-tron is leuk voor uzelf en beter voor de wereld.

Geen zorgen over actieradius en opladen

Met een elektrische auto is het net zoals met een smartphone: intensief gebruik kost meer stroom. Films en video’s kijken trekt de accu sneller leeg dan een berichtje sturen. Flink doorrijden laat het accupercentage sneller dalen dan met het verkeer meebewegen. Maar net zoals u heel vertrouwd uw telefoon aan de lader legt, voorziet u ook uw Audi e-tron geroutineerd van nieuwe stroom. Opladen kan razendsnel gaan, zeker bij een snellader die een hoog vermogen levert. Daarna geniet u weer enkele honderden kilometers van elektrisch rijden.

De Audi e-tron Sportback is supersnel op te laden.