• 563x317_A1711504_1920x1080_plus-Screens.jpg
  Informatie over gevaar*

  Het systeem waarschuwt voor ongevallen en pechsituaties alsmede voor gevaarlijke weersomstandigheden zoals mist en gladheid. De risicolocaties worden herkend door auto’s met daarvoor geschikte sensoren en vervolgens online doorgestuurd. De zo gedetecteerde potentiële risico’s worden getoond in het navigatiesysteem en instrumentarium.

 • erweiterte-POI-Anzeige_563x317.jpg
  Online points of interest*

  Rechtstreeks vanuit de navigatie toegang tot POI’s (bijvoorbeeld tankstations en parkeergarages) van derden. Vaak is het mogelijk dat deze aanbieders ook dynamische aanvullende informatie verstrekken, zoals reviews, openingstijden, actuele brandstofprijzen en vrije parkeerplekken.

 • AOZ_D_181026_rgb_563x317.jpg
  Online updates navigatiekaarten*

  Vernieuw navigatiekaarten snel via het infotainmentsysteem. Kies uit landelijke en regionale updates. Inclusief een overzicht van beschikbare updates en bestandsgrootte.

 • A184965_large_563x317.jpg
  myAudi navigatie*

  Op de smartphone een bestemming zoeken en routebegeleiding ontvangen. Bij het starten van de auto neemt het ingebouwde navigatiesysteem de route naadloos over. Bij het verlaten van de auto zorgt de smartphone opnieuw naadloos voor de last mile navigation tot aan de deur van de eindbestemming.

 • 1920x1080-AQ3_D_181018_563x317.jpg
  Online verkeersinformatie*

  Overzichtelijk gepresenteerde actuele informatie over verkeersdrukte, files, vertragingen en opgeloste files. De verkeersinformatie is vrijwel in realtime beschikbaar ter verbetering van de dynamische routebegeleiding, routekeuze en verwachte aankomsttijd.

 • AOZ_D_181009_rgb_563x317.jpg
  Bestemmingsinvoer via myAudi*

  Overal en altijd een nieuwe bestemming kiezen. U plant uw navigatiedoelen naar wens eenvoudig met de smartphone. myAudi en de myAudi-app zorgen dat deze bestemmingen naar de auto worden verzonden. Aan het begin van de rit zijn deze locaties eenvoudig op te roepen.

 • A1711504_plus-Screens_News_563x317.jpg
  Online nieuws*

  Met online nieuws worden actuele meldingen en nieuwsberichten vanuit de hele wereld direct in de auto getoond en voorgelezen. Het persoonlijke nieuwsoverzicht is via myAudi door middel van RSS-feeds te personaliseren. Zo blijft u onder het rijden op de hoogte van nieuwscategorieën zoals voetbal, politiek en economie.

 • 563x317_Online_Media_Streaming_01.jpg
  Online mediastreaming*

  Met de voor smartphones beschikbare myAudi-app is bepaalde streaming content via MMI weer te geven. Koppel eerst de eigen smartphone via wifi aan MMI navigatie en kies dan uit het omvangrijke wereldwijde aanbod aan radiozenders of muziekdiensten zoals Amazon Music en Napster. Een zender zoeken kan ook op basis van muziekcategorie of met een vrije zoekterm.

 • A1711504_plus-Screens_Weather_563x317.jpg
  Weer*

  De weersverwachting voor elke bestemming. Audi connect levert de juiste informatie. De verwachtingen en waarschuwingen worden gepresenteerd in de vorm van duidelijke infographics en weerkaarten. Dan weet u voor de komende dagen per uur wat u verwachten kunt. Ook een neerslagradar is inbegrepen.

 • A185081_large_563x317.jpg
  Online verkeersbordinformatie*

  Dankzij de Audi connect verkeersbordinformatie ziet u altijd de actuele snelheidslimieten in de MMI navigatie. In combinatie met de optionele verkeersbordherkenning met behulp van een camera herkent de auto zelf snelheidslimieten. Deze gegevens worden anoniem naar een Audi server verzonden om de database actueel te houden.

 • AIO_04_563x317.jpg
  Verkeerslichtinformatie*

  Door de onlinekoppeling met de stedelijke infrastructuur is in bepaalde wijken de verkeerslichtregeling in de auto te tonen. De techniek berekent of met de actuele snelheid en binnen de snelheidslimiet het volgende groene licht wordt gehaald. Bij rood wordt in seconden afgeteld tot het licht op groen springt.
  Deze toepassing is in het Duitse Ingolstadt geïntroduceerd en wordt in de nabije toekomst uitgerold naar andere Europese steden.

 • 563x317_Shutterstock-571563565.jpg
  Toegang tot Twitter*

  Met de Twitter-integratie zijn nieuwsfeeds, trends en tweets van gevolgde Twitter-accounts weer te geven en voor te lezen. Eigen tweets zijn op te stellen en onderweg te verzenden aan de hand van kant-en-klare tekstmodules.

 • screen_myaudi_563x317.jpg
  Toegang tot agenda/kalender*

  Blijf onder het rijden op de hoogte van uw afspraken. Uw afspraken zijn op het MMI-scherm te zien en meteen als navigatiedoel te selecteren.

*
Raadpleeg uw Audi dealer of de gebruikshandleiding van uw auto voor meer informatie over de beschikbaarheid van de toepassingen in een specifieke auto en op de door u bezochte locaties.