• 563x317_Google-3D-City-Map_02.jpg
  Zeer gedetailleerde 3D-weergave van steden*

  Nog eenvoudiger oriënteren met behulp van gedetailleerde 3D-weergave van bebouwing.

 • A1711504_online-Radio_plus-Screens_563x317.jpg
  Online radio*

  Vanuit MMI directe toegang tot onlineradiozenders. Dat werkt net zo eenvoudig als het kiezen van elk ander radiostation. Ook daar waar via de gebruikelijke radiofrequenties de ontvangst niet optimaal is, kunt u vaak naar onlinezenders blijven luisteren.

 • A185081_large_563x317.jpg
  Navigeren met Google Earth™*

  De details van de satellietbeelden van Google Earth™ zorgen voor een realistische navigatieweergave in MMI. Doordat op het scherm de omgeving werkelijkheidsgetrouw is te zien, is oriënteren nog eenvoudiger. Bovendien ziet deze navigatievorm er schitterend uit.

 • 563x317_Google-DE_02.jpg
  Online search van navigatiebestemmingen*

  Dankzij de internetverbinding zijn bij het intypen van een reisdoel mogelijke bestemmingen snel gevonden. U kunt ook met spraakinvoer een bestemming opgeven, zodat uw aandacht bij het verkeer kan blijven. De online zoekfunctie levert niet alleen adressen op die als navigatiebestemming zijn te selecteren, maar ook bijbehorende foto’s, openingstijden en beoordelingen.

 • A190162_large_563x317.jpg
  Online spraaksturing*

  Door de online verwerking van gesproken instructies worden de trefzekerheid en resultaten verbeterd. Met de online spraaksturing zijn bovendien sms’jes en e-mails op te stellen zonder gebruik van voorgeprogrammeerde tekstmodules.

*
Raadpleeg uw Audi dealer of de gebruikshandleiding van uw auto voor meer informatie over de beschikbaarheid van de toepassingen in een specifieke auto en op de door u bezochte locaties.