• audi_connect1_0291-1_NEU_2_563x317.jpg
  Autostatus*

  Dankzij de toegang op afstand tot de autostatus kunt u diverse autofeiten gemakkelijk in de myAudi-smartphoneapp bekijken. Informatie over het accupercentage en de elektrische actieradius is alleen beschikbaar voor e-tron modellen.

 • AA1_P_141006_black_563x317.jpg
  Afstandsbediening portiervergrendeling*

  Met de myAudi-app is uw auto heel gemakkelijk vanaf elke plek met databereik op slot te doen en te openen. Dat kan net zo goed in een horecagelegenheid op de hoek zijn als in een andere stad. Dankzij het veilige myAudi-registratieproces en een pincode is uw auto beschermd tegen onbevoegde toegang.

 • 563x317_AA3_E_141016.jpg
  Afstandsbediening interieurvoorverwarming*

  Bij de standkachel van uw Audi hoort een radiografische afstandsbediening, maar bent u verder weg, dan werkt het instellen ook heel comfortabel via de myAudi-app.

 • AA6_E_181001_563x317.jpg
  Parkeerlocatie*

  Het kan iedereen overkomen. De auto snel geparkeerd in een stad waar u anders nooit komt en uren later vraagt u zich af waar uw bolide staat. De Audi connect-toepassing ‘parkeerlocatie’ maakt het u gemakkelijk door in de myAudi-app de locatie van uw geparkeerde Audi weer te geven.

 • stadt-parken_563x317.jpg
  Melding diefstalalarm*

  De Audi connect-functie ‘melding diefstalalarm’ laat het u via de myAudi-app weten als het optionele alarmsysteem afgaat. U ziet dan meteen welk onderdeel is getriggerd (bijvoorbeeld de bewegingssensor), inclusief datum en tijdstip van de melding.

*
Raadpleeg uw Audi dealer of de gebruikshandleiding van uw auto voor meer informatie over de beschikbaarheid van de toepassingen in een specifieke auto en op de door u bezochte locaties.