Audi eKurzinfo

Audi eKurzinfo

Ontdek met behulp van een gratis Audi app en Augmented Reality op volledig nieuwe wijze de functies van uw Audi. Met behulp van de korte handleiding eKurzinfo leert u uw auto beter kennen.

Draaien, indrukken of toch trekken? Wat is de betekenis achter de groene, oranje en rode waarschuwingslampjes op het instrumentenpaneel? Als u van sommige functies in uw auto de achtergrond niet kent, biedt de korte handleiding uitkomst. Deze handige hulp van Audi werkt snel en ongecompliceerd. U richt de camera van uw smartphone op de knop of het lampje waar u meer over wilt weten en vervolgens toont de eKurzinfo-app informatie en bedieningstips.

U weet dat u voor de koelvloeistof, motorolie en remvloeistof onder de motorkap moet zijn, maar in welk reservoir zit ook alweer welke vloeistof? Met behulp van de eKurzinfo-app is dit raadsel snel opgelost. Gebruik de camerafunctie van uw smartphone, kies in de app voor 'zoeken in de motorruimte' en een pijl op het telefoonscherm wijst naar de plek van alle componenten.

De gratis app is er in diverse wereldtalen. Er zijn alleen specifieke functies en bedieningselementen mee op te zoeken. Zie het als een handige hulp, maar voor de meest uitgebreide informatie blijft het instructieboekje van de auto de aangewezen vraagbaak. De eKurzinfo-app is momenteel geschikt voor de Audi A1, Audi A3, Audi A4, Audi S3, Audi Q3 en de Audi Q7.

Audi eKurzinfo video

Bekijk deze video waar u een uitleg krijgt van de mogelijkheden van deze handige app.