_CH25452_SO_mod_RZic.jpg

Fabrieksaflevering bij Audi Forum Neckarsulm

Neckarsulm ligt ten noorden van Heilbronn bij de monding van de Sulm in de Neckar en dankt haar naam aan deze beide rivieren. Een omgeving met geschiedenis, waar de voormalige NSU plaats heeft gemaakt voor Audi. Ontdek de Voorsprong door techniek in Audi Forum Neckarsulm en de omgeving.

Hoe gaat fabrieksaflevering in zijn werk?

► U bestelt een nieuwe Audi bij een officiële Audi dealer
► De verkoper noteert ook de optie ‘Fabrieksaflevering’ op het bestelformulier
► De dealer neemt contact met u op als uw auto is geproduceerd
► Als de auto is betaald, kunt u het afhaalbewijs en de kentekenplaten bij de dealer ophalen
► Vergeet niet uw nieuwe Audi te verzekeren
► Gebruik de checklist om zeker te weten dat u aan alle belangrijke documenten heeft gedacht. Download deze hieronder.
► De meeste Nederlanders gaan per ICE hogesnelheidstrein naar Audi in Duitsland. Alternatieven zijn het vliegtuig en de auto. Voor meer informatie over het boeken van hotels, transfers vanaf het vliegveld of andere informatie kunt u bellen met onze hotline in Duitsland, dit nummer is +49 (0) 8418 945 730
► Download de routebeschrijving hieronder
► In Neckarsulm ontvangt u de sleutels en daarna rijdt u naar huis in uw nieuwe Audi

Rondleiding door de fabriek 563x317_Check-in_AFN.jpg

In Neckarsulm vindt onder andere de productie plaats van de Audi R8. Combineer uw afhaalbelevenis met een bezoek aan de productie van deze bijzondere Audi. De bezoeken zijn mogelijk van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 15.00 uur.

Audi exclusive studio 563x317_neuwagenuebernahme_AFI_AFN.jpg

In de ellips van het Audi Forum staat een regelmatig veranderende coll­ec­tie nieuwe Audi’s. Bezoek ook de Audi exclusive studio, een platform voor creatieve ideeën. Hier ervaart u indi­vidualiteit, ongewone kleuren en materialen van sportief tot elegant.

Audi Shop 563x317_Audi-Shop_AFN.jpg

De Audi Shop biedt een ongekend groot assortiment aan T-shirts, reistassen, knuffels, jassen, caps, schaalmodellen, zonnebrillen, schrijfwaren en veel meer. Alles is even fraai vormgegeven volgens de strenge eisen van Audi.

Audi gastronomie 563x317_gastronomie_AFN.jpg

Als u uw nieuwe auto bij de fabriek ophaalt, bent u een dag de gast van AUDI AG. Daarom verwent Audi Forum Neckarsulm u niet alleen met mooie auto’s en een strakke architectuur, maar ook op culinair gebied. Laat u ver­wennen in restaurant Nuvolari of in de espressobar.

Neckarsulm en de regio

Stuur met uw nieuwe Audi door mooie themaroutes waarop u van de omgeving geniet en intussen uw nieuwe auto goed leert kennen. Audi Forum Neckarsulm ligt middenin een wijnregio, waarin de rivieren Neckar, Jagst en Kocher een belangrijke rol spelen.

Wie gek is op techniek, mag het Auto & Technik Museum Sinsheim (langs Autobahn A6) en het Deutsche Zweirad- und NSU-Museum in Neckarsulm niet missen.

Contactgegevens Afhaalbelevenis

NSU-Strasse 1
74172 Neckarsulm
Duitsland

Telefoonnummer: +49 (0) 8418 945 730
E-mail: neuwagenabholung@audi.de
Website: http://www.audi.com/foren/en/audi-forum-neckarsulm.html