1300x551_Audi_MSS_Contentseite_Technik_RGB_EN.jpg

Origineel van Audi

Een indrukwekkend geluid voor de TDI

Het engine sound system is een technisch accessoire waarvan het design en de technologie naadloos aansluiten op uw Audi met TDI motor. Het systeem versterkt het uitlaatgeluid. Alle benodigde componenten zitten in één pakket dat specifiek voor een bepaald model is gemaakt, waardoor de set perfect past.

Geavanceerde technologie De belangrijkste onderdelen van het engine sound system zijn de twee actuatoren. Deze elektronisch bediende kleine motortjes zijn volledig in de uitlaat geïntegreerd. Het effect dat ze creëren is te vergelijken met dat van een luidsprekermembraan: ze zorgen voor specifieke geluidssequenties. Op basis van het standaard motorgeluid ontlokt deze slimme technologie een indrukwekkende en authentieke Audi sound aan de uitlaat.
Exact op maat voor uw Audi Het engine sound system is er voor de Audi A4/A5 en Audi A6/A7 en uitsluitend in combinatie met een dieselmotor. Er zijn specifieke pakketten op maat ontwikkeld per model en motor en ook met bepaalde uitrusting is rekening gehouden (zoals Audi drive select). Omdat het hier om een origineel Audi product gaat, weet u zeker dat de nieuwe onderdelen perfect aansluiten op het bestaande uitlaatsysteem van uw auto.
Eenvoudige montage Origineel Audi en perfect passend: dat is gunstig voor een snelle montage. Elk uitlaatsysteem bestaat uit componenten die op elkaar aansluiten. Voor het engine sound system worden complete delen vervangen door nieuwe, zonder dat daar verdere ingrepen voor nodig zijn. Dat werkt eenvoudig en efficiënt.
Uitgebreid getest Bovenop de wettelijke eisen voldoet het engine sound system aan nog veel meer voorwaarden. De lat ligt nou eenmaal hoog bij Audi. De premium kwaliteit is gegarandeerd door tests op het gebied van:
  • drukcompensatie
  • temperatuurbestendigheid
  • waterbestendigheid
  • prestaties
  • vandalisme
  • gebruik van een meetlans
  • trillingen
  • corrosie

Vraag uw Audi dealer om gedetailleerde informatie over het engine sound system voor uw Audi met TDI motor.