• SQ8 TDI
  SQ8 TDI
  Consumentenadviesprijs:
  € 162.200,00
  Gemiddeld brandstofverbruik:
  7,8 l/100 km
  Gemiddelde CO2 emissie:
  206–204 g/km
 • RS Q8
  RS Q8
  Consumentenadviesprijs:
  € 199.700,00
  De Audi RS Q8 is het nieuwe topmodel binnen Audi’s Q-serie. Hij combineert de power van RS met de stijl van een premium coupé en flexibiliteit van een grote SUV.
  Gemiddeld brandstofverbruik:
  12,1 l/100 km
  Gemiddelde CO2 emissie:
  277–276 g/km
NSkiV.jpg

Audi official partner Nederlandse Ski Vereniging

Onder uitdagende omstandigheden de beste prestaties leveren. Dát bindt Audi met wintersport op het hoogste niveau.

Audi blijft zijn naam tot en met 2022 verbinden aan de Audi FIS Ski World Cup. Het merk benadrukt daarmee zijn positie als belangrijke partner van de internationale wintersport.

De NSkiV slaat als sportbond en serviceorganisatie een brug tussen de recreatieve wintersporter en topsporters. Zo wordt jong talent klaargestoomd voor de top en gaat de vakantiewintersporter veiliger en voordeliger op wintersport.

De Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV) kent geen winstoogmerk. Ze heeft als doel om door inzet van haar passie, expertise, ervaring en netwerk wintersport voor iedere wintersporter daadwerkelijk leuker, veiliger en voordeliger te maken. De NSkiV wil laten zien dat wintersport meer is dan een week vakantie. Nederland ís wintersportland!

De topsporters van de NSkiV delen de fascinatie voor techniek en dynamiek met Audi. Als official partner ondersteunt Audi de activiteiten van de NSkiV en vervult hiermee een belangrijke rol in de winter(top)sport. Zo maakt een aantal skiteams gebruik van de technische know-how van Audi door bijvoorbeeld trainingen in de geavanceerde Audi-windtunnel in de fabriek in Ingolstadt. In Nederland vormen Adriana Jelinkova, Maarten Meiners, Steffan Winkelhorst en Marvin van Heek de Nederlandse selectie alpineskiën ondersteund door Audi.

De samenwerking met de NSkiV maakt deel uit van de wereldwijde samenwerking van Audi met de skisport.
Website NSkiV NSkiV_logo.jpg

Bezoek de website van de Nederlandse Ski Vereniging.