1300x511_masterclass-salentein-chantal.jpg

Masterclass Salentein

Breng uw kookkunsten naar een hoger niveau

Wat heeft een automerk te maken met koken op hoog niveau? Pas als de juiste ingrediënten samenkomen, krijgt u een hoogwaardig eindproduct. Het continu streven naar het perfectioneren van het reeds perfecte. Dat is wat Audi en Les Patrons Cuisiniers, een culinaire samenwerking tussen 22 Patrons, gemeen hebben.

Om u als Audi rijder te laten genieten van deze samenwerking, hebben Audi en Les Patrons Cuisiniers de Culinaire Masterclass van Audi in het leven geroepen. Tijdens de masterclass, die volledig in het teken staat van kwaliteit en genieten, toont de Patron Cuisinier zijn kookkunsten. U kunt zijn kookkunsten vervolgens zelf beoordelen in een sfeervolle ambiance. Daarbij wordt een passend wijnarrangement geschonken.

De masterclass wordt gegeven in Huis de Salentein, gelegen op Landgoed de Salentein. Een eeuwenoud landgoed aan de rand van de Veluwe. In Huis de Salentein worden er wijnen van eigen wijngaarden geschonken. Deze wijngaarden horen bij het wijnhuis Bodegas Salentein dat zich bevindt aan de voet van het Andesgebergte in Argentinië.
Data Maandag 12 februari 2018 – Patron Cuisinier Jef Schuur
Maandag 12 maart 2018 – Patron Cuisinier Thijs Meliefste
Maandag 16 april 2018 – Patron Cuisinier Edwin Vinke
Maandag 7 mei 2018 – Patron Cuisinier Soenil Bahadoer
Maandag 28 mei 2018 – Patron Cuisinier Marcel van der Kleijn
Programma 18.00 uur: ontvangst
Aansluitend: aanvang masterclass
20.30 uur: uitgebreid diner inclusief wijnarrangement
22.30 uur: afsluiting
Locatie Landgoed de Salentein, Putterstraatweg 5, Nijkerk
Aantal deelnemers 12 deelnemers per culinaire masterclass

De kosten voor deelname bedragen € 110,- per persoon. Inbegrepen zijn een fles Salentein en een Audi kookschort.

Heeft u vragen over een Culinaire Masterclass van Audi, neemt u dan contact op met ARS Retail Service op telefoonnummer 033 433 5270 of per e-mail. info@arsretailservice.nl