1300x511_masterclass-salentein-chantal.jpg

Audi Culinaire Masterclass

in “la cuisine” van de Patron

Wat heeft een automerk te maken met koken op hoog niveau? Pas als de juiste ingrediënten samenkomen, krijgt u een hoogwaardig eindproduct. Het continu streven naar het perfectioneren van het reeds perfecte. Dat is wat Audi en Les Patrons Cuisiniers gemeen hebben.

Om u als Audi rijder te laten genieten van deze samenwerking, hebben Audi en Les Patrons Cuisiniers de Culinaire Masterclass van Audi in het leven geroepen. Tijdens de masterclass, die volledig in het teken staat van kwaliteit en genieten, toont de Patron Cuisinier de kneepjes van het vak in zijn eigen “cuisine”. Uw assistentie daarbij is welkom. Het bereide diner wordt daarna ”beoordeeld” in een sfeervolle ambiance. Daarbij wordt een passend wijnarrangement geschonken.

Culinaire Masterclasses van Audi in 2019

Datum: maandag 20 mei 2019
Patron Cuisinier: André van Alten van restaurant La Provence
Kosten: € 145,- per deelnemer

Het programma

18.00 uur: ontvangst
Aansluitend: aanvang masterclass
20.30 uur: uitgebreid diner inclusief wijnarrangement
22.30 uur: afsluiting

Locatie

La Provence, Hoofdstraat 109 te Driebergen-Rijsenburg

Aantal deelnemers

12-16 deelnemers per culinaire masterclass

De kosten voor deelname bedragen € 145,- per persoon. Inbegrepen zijn een fles wijn die u na afloop meekrijgt en een Audi kookschort.

Het programma van het najaar zal in juni bekend worden gemaakt.

Heeft u vragen over een Audi Culinaire Masterclass, neemt u dan contact op met ARS Retail Service op telefoonnummer 033 433 5242 of per e-mail aan info@arsretailservice.nl.
info@arsretailservice.nl