Audi Magazine > Belevingswereld > Home > Audi Nederland

Audi Magazine

  • 1400x438-audi-magazine-2017-12.png
1400x438-audi-magazine-2017-12.png

Audi Magazine

Audi Magazine kijkt op een bijzondere manier naar auto's, mobiliteit, design en de wereld daaromheen. In iedere editie van Audi Magazine wordt deze zienswijze zo breed mogelijk uitgelicht. Zo brengt het tijdschrift onder meer reisreportages naar opvallende oorden, rij-impressies, spraakmakende interviews en artikelen over design en lifestyle. Dit alles met foto's en teksten van topfotografen en -auteurs.

563x317-high-five.jpg
Audi Magazine verschijnt twee keer per jaar in een oplage van 140.000 exemplaren en wordt gratis toegestuurd aan alle Audi-rijders. De redactie van Audi Magazine is in handen van HeadOffice NL in Hoofddorp.

Het Audi Magazine is voorbehouden aan rijders van het merk Audi. Heeft u uw auto bij een officiële Audi-dealer gekocht en/of in onderhoud dan beschikt Audi Nederland over uw adresgegevens en wordt het Audi Magazine automatisch verstuurd.
256x144_audi-magazine4.jpg
Indien u wel Audi rijdt en nog geen Audi Magazine ontvangt omdat uw gegevens niet bekend zijn bij Audi Nederland, stuurt u dan een e-mail aan info@audi.nl. U ontvangt dan Audi Magazine vanaf de eerstvolgende uitgave automatisch thuis.

Bent u verhuisd of gaat u binnenkort verhuizen dan kunt u uw gegevens wijzigen door een email te sturen aan info@audi.nl. U ontvangt dan Audi Magazine vanaf de eerstvolgende uitgave op het nieuwe adres.
Ontvang ook Audi Magazine

Audi Magazine verschijnt twee keer per jaar in een oplage van 140.000 exemplaren en wordt gratis toegestuurd aan alle Audi-rijders.

Wanneer u wél Audi rijdt maar nog geen Audi Magazine ontvangt kun u zich per e-mail aanmelden.

Voorsprong door techniek 05_Connect.jpg

Voorsprong door techniek, daar staan wij voor. Maar we hebben nog veel meer te bieden. Ervaar zelf wat Audi allemaal in huis heeft.

Voorsprong door techniek:
Het 25th Hour-project
563x317_a178371-large.jpg

Bestuurders zitten gemiddeld zo’n 50 minuten per dag achter het stuur. In het 25th Hour-project onderzoekt Audi hoe die tijd in een zelfrijdende auto (beter) gebruikt kan worden.