Audi Magazine > Belevingswereld > Home > Audi Nederland

Audi Magazine

  • 1400x438-header-3.jpg
1400x438-header-3.jpg

Audi Magazine

Sinds april 2018 heeft het loyaliteitsmagazine voor Audi-rijders in Nederland een nieuwe look en feel. Ook inhoudelijk is het magazine gewijzigd.

Met een omvang van liefst 172 pagina’s (voorheen 100) is Audi Magazine uitgegroeid tot een waar coffee table book. Maar ook inhoudelijk is er voor een andere invulling gekozen. Het vernieuwde Audi magazine sluit aan op de merkboodschap ‘Voorsprong is onze belofte’.

In het magazine wordt de lezer meegenomen op een reis naar verschillende plaatsen in de wereld waar bijzondere mensen iets interessants en nieuws te vertellen hebben. Mobiliteit, duurzaamheid en persoonlijke vrijheid lopen als een rode draad door de verhalen heen. Naast productnieuws komt de toekomst van mobiliteit aan bod, evenals de vrijheid die het individu daarmee krijgt. Dit alles met foto's en teksten van topfotografen en -auteurs.
audi.nl 2019 064-065 To LA (2).jpg
Audi Magazine verschijnt ieder jaar in een oplage van 130.000 exemplaren en wordt gratis toegestuurd aan alle Audi-rijders. De redactie van Audi Magazine is in handen van HeadOffice NL in Hoofddorp. Het Audi Magazine is voorbehouden aan rijders van het merk Audi. Heeft u uw auto bij een officiële Audi-dealer gekocht en/of in onderhoud dan beschikt Audi Nederland over uw adresgegevens en wordt het Audi Magazine automatisch verstuurd.
cover2019-e.png
Indien u wel Audi rijdt en nog geen Audi Magazine ontvangt omdat uw gegevens niet bekend zijn bij Audi Nederland, stuurt u dan een e-mail aan info@audi.nl. U ontvangt dan Audi Magazine vanaf de eerstvolgende uitgave automatisch thuis. Bent u verhuisd of gaat u binnenkort verhuizen dan kunt u uw gegevens wijzigen door een email te sturen aan info@audi.nl. U ontvangt dan Audi Magazine vanaf de eerstvolgende uitgave op het nieuwe adres.
Ontvang ook Audi Magazine

Audi Magazine verschijnt twee keer per jaar in een oplage van 130.000 exemplaren en wordt gratis toegestuurd aan alle Audi-rijders.

Wanneer u wél Audi rijdt maar nog geen Audi Magazine ontvangt kun u zich per e-mail aanmelden.

Voorsprong door techniek 05_Connect.jpg

Voorsprong door techniek, daar staan wij voor. Maar we hebben nog veel meer te bieden. Ervaar zelf wat Audi allemaal in huis heeft.

Voorsprong door techniek:

Het 25th Hour-project
563x317_a178371-large.jpg

Bestuurders zitten gemiddeld zo’n 50 minuten per dag achter het stuur. In het 25th Hour-project onderzoekt Audi hoe die tijd in een zelfrijdende auto (beter) gebruikt kan worden.