Audi driving experience > Audi driving experiences > Home > Audi Nederland

Audi driving experience

  • 1400x438-ADE-wintertrainingen.jpg
1400x438-ADE-wintertrainingen.jpg

Audi driving experience

Tijdens de Audi driving experience krijgt u de ultieme mogelijkheid te ervaren wat Audi en quattro zo speciaal maakt. Driftend door de sneeuw en rijdend met hoge snelheid over het ijs. De training resulteert in een effectieve verbetering van uw rijvaardigheid. Onder leiding van een deskundig en enthousiast Audi-team van Engels sprekende instructeurs wordt daarbij de individuele ondersteuning niet vergeten.

In aankomende winter zullen er ook weer diverse Audi driving experiences plaatsvinden. Zo kunt u ons vinden in de Oostenrijkse plaats Saalbach, het Zweedse Arvidsjaur of in het Finse Muonio.

Voor de Audi ice experience in Zweden zijn nog enkele deelnemersplaatsen beschikbaar. Heeft u interesse in deze experience, neemt u dan gerust contact op met de organisatie via telefoonnummer 033 433 52 00 of per e-mail aan info@audidrivingexperience.nl
Informatie & contact

ARS Retail Service
Tel: 033 - 433 52 70

Foto's 320x160_ade_s2014_31.jpg

Bekijk de foto's en videos van Audi driving experiences

Alles over S line S-line-A6-interieur3.jpeg

Lees meer over S line interieur en exterieur. Wat houdt het in en wat zijn de verschillen tussen de S modellen, S line elementen en speciale editions?