Klantencentrum > Driving experience center > Redirect - Audi driving experiences > Home > Audi Nederland

Klantencentrum

  • 1400x438_ade_w2015_adec_06.jpg
1400x438_ade_w2015_adec_06.jpg

Klantencentrum

Het multifunctionele klantencentrum is het centrale punt van het Audi driving experience center. Daar kunt u terecht voor productpresentaties, conferenties en zakelijke bijeenkomsten. Er is veel mogelijk.

De on- en offroad rijtrainingen zijn afwisselend en uitdagend. Onder realistische omstandigheden voelt u de dynamiek van de Audi modellen. De ervaren instructeurs helpen uw rijvaardigheid te verbeteren en de fysieke grenzen van autorijden te verkennen.

Het zal sportliefhebbers aanspreken dat op hetzelfde terrein als de Audi driving experience ook Audi Sport is gevestigd. In dit kenniscentrum voor de autosport zijn alle raceactiviteiten samengebracht. Daar worden nieuwe raceauto’s ontwikkeld en gebouwd en racedeelnames voorbereid.

Als onderdeel van een enerverende dag in het Audi driving experience center mag een bezoek aan het nieuwe klantencentrum niet ontbreken. Binnen zijn altijd actuele Audi modellen te bewonderen.

Ook zeer de moeite waard is het eigen restaurant met een panoramaterras dat zich geeft op het volledige terrein. Een bezoek aan het nieuwe Audi driving experience center loont zich altijd. U krijgt daar altijd een dag vol belevenissen, zowel als deelnemer aan een rijtraining en als bezoeker.

Kundencenter Audi Neuburg is van maandag tot en met zaterdag geopend van 08.00 tot 18.00 uur.
Tijdens speciale evenementen zijn dit klantencentrum en de Audi drivers lounge voor niet-gasten gesloten.
Informeer gerust naar de actuele openingstijden als u een bezoek plant. De hospitality-medewerkers zijn te bereiken op het Duitse telefoonnummer +49 (0) 841 89 90659.
Goed om te weten

Begin goed voorbereid aan een training van Audi driving experience.

Contactgegevens

AUDI AG
Audi driving experience
85045 Ingolstadt, Duitsland
Tel. +49 (0)841-8932900
Fax +49 (0)841-898432900
drive@audi.de