Screens_App_Collage_1300x551_MMI_connect.jpg

Audi MMI connect

De Audi MMI connect app is een ideale aanvulling op Audi connect. Deze smartphone-app voegt namelijk extra gebruiksmogelijkheden toe.

Met de app en uw myAudi-account heeft u toegang tot gepersonaliseerde Audi connect functies in uw auto. Het gaat om aanvullende toepassingen die alleen via de app werken. Welke uitbreidingen in uw auto of met uw Audi MMI werken, hangt af van het model waarin u rijdt, de uitrusting en het land waarin u de functies gebruikt. Dit zijn de mogelijkheden:

 • Zoek op uw smartphone naar nuttige plaatsen (POI's) en verzend die naar het MMI-systeem in uw Audi. Dankzij deze handige functie van Audi MMI connect kent de navigatie in uw auto al voor vertrek de volgende reisbestemming.
 • Gebruik Picturebook Navigation vanaf uw telefoon om rechtstreeks naar uw favoriete locaties te rijden. Via de Audi MMI connect app verstuurt u foto's met geotags (gps-coördinaten) naar de auto. In het fotoalbum in MMI selecteert u via Cover Flow een afbeelding als navigatiebestemming.
 • Met Audi music stream reizen uw favoriete radiozenders overal met u mee. Maak via WiFi contact tussen uw smartphone en MMI navigatie plus met MMI touch en het luistergenot kan beginnen. De zenders zijn te kiezen aan de hand van het genre of via het zoekveld. Prettige bediening door de integratie in Audi MMI navigatie plus met MMI touch.
 • Dankzij online verkeersinformatie in de app weet u al voor het wegrijden hoe druk het is op de geplande route.
 • Vraag via de MMI connect app de status op van uw auto en bedien specifieke functies. Een en ander is afhankelijk van het model Audi waarin u rijdt en van de uitrusting. Dit is beschikbaar vanaf uw smartphone:
  - Statusrapport
  - Afstandsbediening centrale vergrendeling
  - Parkeerlocatie
  - Afstandsbediening interieurvoorverwarming

Sommige functies zijn mede afhankelijk van de inbreng van derden. Dit kan betekenen dat deze diensten soms niet beschikbaar zijn of in een ander land niet werken. Wij raden u aan om een zo groot mogelijke databundel te gebruiken. Voor informatie over de gebruikskosten kunt u terecht bij uw telefoonprovider.