RS modellen > Welkom in de wereld van Audi Sport > Audi Nederland
Audi RS

Audi RS

Sport was altijd al deel van het Audi DNA. Het merk ontwikkelt al decennia modellen, geïnspireerd door de racesport en aangepast aan het dagelijkse leven.

RS 4 Avant

RS 4 Avant

Maak kennis met de vierde generatie Audi RS 4 Avant. Een hoog vermogen en topprestaties gaan moeiteloos samen met een ruim interieur en praktische gebruikseigenschappen. Als bonus is er nog de RS-uitstraling met honingraat Audi singleframe-grille, uitgebouwde spatborden en grote, ovale uitlaten. Deze auto is door en door sportief en hij kan ook fluitend overweg met alle gewone taken die hem elke dag worden opgelegd.

Bekijk de RS 4 Avant
RS 5 Coupé

RS 5 Coupé

Onder de elegante lijnen van de Audi RS 5 Coupé schuilt een pure sportauto. De 2.9 V6 TFSI levert een vermogen van 331 kW/450 pk en een koppel van 600 Nm. Dankzij deze biturbokracht en de andere geavanceerde componenten uit de aandrijflijn is een acceleratie naar 100 km/h in 3,9 seconden mogelijk. Met RS-designpakket bedraagt de topsnelheid 280 km/h.

Bekijk de RS 5 Coupé.
RS 5 Sportback

RS 5 Sportback

Met de Audi RS 5 Sportback breiden we de A5-reeks uit. De prestatiegerichte coupé van Audi Sport is er nu voor het eerst als Sportback. Kies voor compromisloze autosporttechniek, verpakt in een elegant coupé-silhouet en gekoppeld aan de dagelijkse bruikbaarheid van een vijfdeurs auto.

Bekijk de RS 5 Sportback
RS 6 Avant

RS 6 Avant

De Audi RS 6 Avant. De verbrede carrosserie en de flink uitgebouwde spatborden geleiden elke blik meteen naar het indrukwekkende RS-design. Met 600 pk en een acceleratie van 3,6 seconden van 0-100 kilometer per uur is dit een ware alleskunner.

Bekijk de RS 6 Avant
RS 7 Sportback

RS 7 Sportback

Wild en ongetemd of onverstoorbaar en fraai? Voor de Audi RS 7 Sportback is de keuze niet moeilijk: beide woordenduo’s zijn waar. Elegante lijnen omhullen de oerkrachten van de V8 TFSI-motor. Innovatieve technologieën gaan samen met feilloze dynamiek. Ontdek de sensatie om geen compromissen te hoeven sluiten.

Bekijk de RS 7 Sportback
RS Q8

RS Q3

Deze prestatiegerichte SUV combineert een sportief design met praktische gebruiksmogelijkheden. De beroemde 2,5-liter vijfcilinder TFSI-motor en de quattro permanente vierwielaandrijving staan borg voor veel rijplezier.

Bekijk de RS Q3
RS Q8

RS Q3 Sportback

De Audi RS Q3 Sportback blinkt uit door zijn kracht, snelheid en sportieve design. Zijn relatief compacte afmetingen zijn prettig in het Nederlandse straatbeeld.

Bekijk de RS Q3 Sportback
RS Q8

RS Q8

De Audi RS Q8 is de krachtigste SUV-coupé van Audi Sport. Hij presteert zoals u dat van een Audi RS-model mag verwachten en toont zich daarnaast bijzonder veelzijdig en flexibel. Van rustig tot sportief rijden – de RS Q8 is een alleskunner. Ook op designgebied, want de mogelijkheden voor personalisering zijn ongekend.

Bekijk de RS Q8
TT Coupé

TT RS Coupé

Maak kennis met de Audi TT RS Coupé, de topper van de TT-reeks van Audi Sport. Hij is ongekend sterk, heeft een aansprekend design en biedt een weergaloze wegligging en rijdynamiek. De Audi TT RS Coupé laat u genieten van autorijden op raceniveau met een kenmerkend RS geluid.

Bekijk de TT RS Coupé.
TT RS Roadster

TT RS Roadster

Met dak open en dak dicht maakt de Audi TT RS Roadster indruk met zijn rijkarakter en dynamische handling. Uw ultieme sportroadster voor puur rijplezier en dagelijks gebruik.

Bekijk de TT RS Roadster
RS e-tron GT

RS e-tron GT

De 100% elektrische GT van Audi. Pure energie en sterke prestaties.

Bekijk de RS e-tron GT