Audi TT Performance Parts > Audi Sport Performance Parts > Home > Audi Nederland

Audi TT Performance Parts

 • 1400x438-ttrs-2.jpg
1400x438-ttrs-2.jpg

Audi Sport Performance Parts

Audi levert voor de Audi TT originele fabrieksaccessoires die de auto nog scherper maken. De ruime ervaring van Audi Sport spat er vanaf. Met koolstofvezel carrosseriedelen en een sportstuur, sportbanden, een uitlaat van Akrapovič en instelbare demping verschuift het autokarakter nog meer richting pure sportiviteit.

 • Carbon dwarsversteviging

 • 19,4

  kg

 • max. gewichtsbesparing (vanwege schrappen achterbank)

 • Extra downforce circa

 • 50

  %

 • bij 150 km/h

 • Verbreding circa

 • 60

  mm

More Audi Sport

See it

Met de Audi Sport Performance aerokits carbon/hoogglans zwart verbetert u in snel genomen bochten de handling van uw Audi TT RS Coupé.

Feel it

De sportief ogende Audi Sport Performance carbon dwarsversteviging achterin levert een duidelijke gewichtsbesparing op.

Hear it

De Audi Sport Performance uitlaat met titanium einddemper en titanium sierstukken is ontwikkeld in samenwerking met Akrapovič. Een lager gewicht, een racedesign en een nog intenser geluid.

 • 563x317_ATTRS_D_171009.jpg
  Audi Sport Performance 2-voudig instelbare veerpoten

  Pas de rijhoogte en dempingkarakteristiek aan de omstandigheden aan, bijvoorbeeld op basis van automassa, wegconditie en gebruiksdoel. De uitgaande slag van de demping is traploos instelbaar. Het effect is merkbaar in de handling, omdat duik- en kantelbewegingen van de carrosserie door de instellingen zijn te beïnvloeden.

 • 563x317_ATTRS_171003_DETAIL.jpg
  Audi Sport Performance motorkap met carbon luchtuitlaat

  Warme lucht kan sneller onder de motorkap vandaan, waardoor er een kleiner risico is op een te warme motor.

 • 563x317_ATTRS_D_171005.jpg
  Audi Sport Performance alcantara stuur

  Het Audi Sport Performance stuurwiel is bekleed met zwart alcantara en leder. Dit zorgt voor een goede stuurgrip. Dankzij de rode markering midden bovenaan is de rechtuitstand snel terug te vinden. Het stuur is afgevlakt aan de onderzijde. Met de lichte Audi Sport Performance carbon schakelpaddels vergroot u vanaf de eerste versnelling de dynamiek.

 • 563x317_ATTRS_D_171008.jpg
  Audi Sport Performance remsysteem

  Met de Audi Sport Performance remblokken en bijbehorende 18-inch remschijven zit u nog sneller en exacter op de ideale lijn. Intussen krijgt de vooras voldoende koellucht dankzij de Audi Sport Performance koelingskit voor de remmen.

1180x664_ATTRS_171003_detail.jpg
Audi Sport Performance 20-inch sportbanden De sportbanden zorgen voor meer grip op droog asfalt. Ze zijn geschikt voor weggebruik, maar niet aan te bevelen als het nat is. Het rubber en profiel zijn namelijk afgestemd op een droge ondergrond, waardoor de regenprestaties niet optimaal zijn. Dan is een aangepaste rijstijl gevraagd.
Audi Sport Performance 20-inch gefreesde velgen in 10-spaak-design, mat zwart Verminderen de onafgeveerde massa duidelijk en lijken sterk op de exemplaren die in de racerij worden gebruikt. De uit één stuk aluminium gefreesde wielen zijn mat zwart gespoten en voorzien van een Audi Sport aanduiding.
Audi Sport Performance keramische remmen vóór Betere remprestaties, ook na veelvuldig gebruik en zware belasting, minder slijtage en beter bestand tegen hoge temperaturen.
Audi Sport Performance koelingskit voor de voorremmen Deze meerdelige set levert door een gerichte geleiding van de lucht een betere koeling van de vooras op, ten gunste van de remprestaties en het uithoudingsvermogen van de remmen.
Audi Sport Performance dwarsversteviging achter De versterking tussen de achterveerpoten draagt bij aan de carrosseriestijfheid, wat merkbaar is in de handling. Ideaal tijdens snelle ritten met hoge dwarskrachten.
Verhoging van de topsnelheid tot 280 km/h

Alle Audi Sport Performance Parts zijn dealeraccessoires die op elk gewenst moment in het autoleven gemonteerd kunnen worden.