Audi driving experience > Welkom in de wereld van Audi Sport > Home > Audi Nederland
Audi RS

Audi driving experiences & Events

Tijdens een van de Audi driving experiences krijgt u de ultieme mogelijkheid te ervaren wat Audi zo speciaal maakt. We bieden experiences aan op het circuit, in de winter en in de zomer. Elke training met zijn eigen dynamiek en exclusieve locatie.

Audi driving experience

Tijdens de Audi driving experience krijgt u de ultieme mogelijkheid te ervaren wat Audi en quattro zo speciaal maakt. Driftend door de sneeuw en rijdend met hoge snelheid over het ijs. De training resulteert in een effectieve verbetering van uw rijvaardigheid. Onder leiding van een deskundig en enthousiast Audi-team van Engels sprekende instructeurs wordt daarbij de individuele ondersteuning niet vergeten. Aankomende winter zullen er ook weer diverse Audi driving experiences plaatsvinden. Zo kunt u ons vinden in de Oostenrijkse plaats Saalbach, het Zweedse Arvidsjaur of in het Finse Muonio. Heeft u vragen over of interesse in een Audi driving experience, neemt u dan gerust contact op met de organisatie via telefoonnummer 033 433 52 36 of per e-mail aan info@audidrivingexperience.nl.

Audi driving experiences

Audi sportscar experience

Een Audi sportscar experience is de ultieme rijervaring op een circuit. Of u nu Audi-rijder bent of niet, tijdens deze training krijgt u volop de gelegenheid om te ontdekken welke mogelijkheden Audi als innovatief merk te bieden heeft. U kunt ons vinden op diverse circuits in Europa, waaronder TT circuit Assen, Spa-fancorchamps en de Nürburgring. Hier zal gereden worden in een Audi R8 V10 plus, Audi RS 4 Avant en Audi TT RS Coupé.* Heeft u interesse in deelname aan één van de experiences of wenst u meer informatie te ontvangen, neemt u dan contact op met de organisatie via telefoonnummer 033 433 52 36 of per e-mail aan info@audidrivingexperience.nl.

Audi driving experiences

DTM

De DTM is een prestigieuze raceserie met toerwagens, van oorsprong een puur Duitse aangelegenheid maar inmiddels ook in andere landen. Audi won veelvuldig bij constructeurs en coureurs.

Audi driving experiences

Formule e

Stil, schoon en snel: de Formule E is racen anno 2018. Steeds meer autofabrikanten stappen in deze uiterst moderne raceklasse of hebben plannen om dit te doen. Audi doet al vanaf het begin mee en heeft zo waardevolle ervaring opgedaan met elektrische raceauto’s.

Audi driving experiences

Audi Golf

Technologie en passie. Dat is wat Audi en de golfsport al meer dan 25 jaar met elkaar verbindt. Ontdek de wereld van Audi & Golf. Van de Audi quattro cup tot de sponsorships met Joost Luiten en Anne van Dam

Audi driving experiences