Audi Sport > Home > Audi Nederland

Audi Sport

Audi Sport - Audi RS modellen.
Born on the track, built for the road.

Meeslepende prestaties met de Audi RS modellen en de Audi R8. Onze fabrieksteams, klantenteams en high-performance modellen zijn goed voor veel adrenaline. De in de autosportwereld opgedane kennis en ervaring zijn voor Audi Sport ideaal om daar innovatieve technologieën voor productiemodellen uit te distilleren. Dat gebeurt met ongekende passie voor alles wat dynamisch rijdt. Bij Audi Sport zijn disciplines samengebracht die onder autoliefhebbers emotie oproepen: de modellen uit de R- en RS-reeks, de dienstverlening aan de klantenteams en de preparaties van de fabrieksteams.

 • 563x317_AR8_171017_DETAIL.jpg
  Formule E

  Stil, schoon en snel: de Formule E is racen anno 2018. Steeds meer autofabrikanten stappen in deze uiterst moderne raceklasse of hebben plannen om dit te doen. Audi doet al vanaf het begin mee en heeft zo waardevolle ervaring opgedaan met elektrische raceauto’s.

  Elektrisch over het circuit
 • AudiSport-563.jpg
  Audi Sport Dealers

  In Nederland zijn er 4 speciale Audi Sport dealers. Daar worden (potentiële) klanten volledig ondergedompeld in de wereld van Audi Sport.

  Meer info
 • 320x160-DTM.jpg
  Fabrieksdeelname

  Alleen al in de langeafstandsrace op Le Mans heeft Audi dertien races gewonnen van de vijftien waaraan het merk heeft meegedaan. Ook in de DTM is Audi telkens goed in vorm.

  DTM