Audi Garantie > Audi Garantie > Home > Audi Nederland

Audi Garantie

  • Naegel_1400x438.jpg
Naegel_1400x438.jpg

Audi garantie

Een kwestie van zekerheid

Elke nieuwe Audi wordt afgeleverd inclusief uitgebreide garantiebepalingen. Een kwestie van geloven in kwaliteit en service.

De volgende omvangrijke garanties zorgen voor optimaal rijplezier in uw Audi:

  • 2 jaar technische garantie: kijk op pagina 24 voor de volledige voorwaarden.
  • 3 jaar lakgarantie: dankzij het hoogwaardige lakproces, met kwalitatief zeer goede grondlagen en lakkleuren.
  • 12 jaar carrosseriegarantie tegen doorroesten van binnenuit:
    deze garantie geldt zowel voor de volledig verzinkte stalen carrosserieën als voor de aluminium Audi Space Frame ASF carrosserieën.
  • 2 jaar garantie op alle Audi Originele Onderdelen, Audi Originele Accessoires en reparatie- en onderhoudswerkzaamheden van de Audi Servicepartner: kijk op pagina 9 voor de 4 jaar garantie op Audi Erkend Schadeherstel.
  • Audi Mobiliteitsgarantie: deze geldt gedurende de gehele levensduur van elke Audi waarvoor het voorgeschreven onderhoud en eventueel geadviseerde reparaties tijdig door de Audi Servicepartner zijn uitgevoerd

Technische garantie

De garantietermijn voor een nieuwe Audi is twee jaar zonder kilometerbeperking, te rekenen vanaf de datum van aflevering. Bepalend hierbij is de datum van het kenteken deel 1a van de eerste eigenaar. Carrosserie- en lakgarantie. Als aanvulling op de hiervoor vermelde garantiebepalingen geldt voor Audi het volgende:

Carrosseriegarantie

Voor alle Audi modellen vanaf het modeljaar 1998 geldt een termijn van 12 jaar garantie op de gehele carrosserie voor gevolgen van roestschade, die ontstaat door oorzaken van binnenuit en die het vervangen van een carrosseriedeel ten gevolge van doorroesten noodzakelijk maakt.

Lakgarantie

Gedurende een termijn van drie jaar na de afleveringsdatum wordt een garantie gegeven op de lak indien er sprake is van materiaal- en/of fabricagefouten.
Contact met Audi 320x160_ADIV_P_10279.jpg

Heeft u vragen of opmerkingen over de producten en/of diensten van Audi in Nederland?