Private Lease > financial-services1 > Home > Audi Nederland

Private Lease

Audi Private Lease

Comfortabel instappen

Vanaf nu kan iedereen onbezorgd in een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand. Zonder borg of grote investering vooraf. Dit kan met het Audi Private Lease. Met Audi Private Lease heeft u geen zorgen over verzekeringen, reparaties, onderhoud, wegenbelasting en schade.
 
Audi Financial Services maakt private lease in de vorm van Audi Private Lease mogelijk met verschillende modellen. Het aanbod wordt continu vernieuwd, de auto’s zijn standaard rijk uitgerust en hebben een laag brandstofverbruik. Zo wordt private lease aantrekkelijk voor iedereen.

Wat zijn de voordelen?

In veel gevallen is private lease goedkoper dan de huidige auto of zelfs een nieuwe auto kopen. De voordelen van Audi Private Lease zijn:
• Service en onderhoud uitgevoerd door de merk-dealer in de buurt
• Mogelijkheid om de looptijd en of kilometrage tussentijds aan te passen
• Alle kosten zijn inbegrepen, behalve de brandstof en eventuele bekeuringen
• Ruim aanbod standaard rijk uitgeruste private lease modellen met een laag brandstofverbruik

Hoe werkt Audi Private Lease?

Een Audi Private Lease aanvragen is eenvoudig! Bepaal zelf de looptijd van het abonnement, kies het aantal verwachte kilometers per jaar en bekijk direct de abonnementskosten per maand. Kies vervolgens het gewenste model en maak een keuze uit de 3 verschillende uitvoeringen: Standaard, Extra en Luxe. Het Standaard pakket is al rijk uitgerust. Zijn meer opties gewenst, dan kan er gekozen worden voor het Extra of Luxe pakket. Naast het gekozen optiepakket zijn extra opties toe te voegen zoals winterbanden, panoramisch dak, een automaat en natuurlijk de gewenste kleur. Zo heeft Audi Private Lease altijd de juiste auto. De auto wordt afgeleverd door een merk-dealer in de buurt en is ook uw aanspreekpunt voor onderhoud, reparatie en bandenservice.
keurmerk.jpg
Audi Private Lease 320x160_0013_AA3_D_11108_1.jpg

Vanaf nu kan iedereen onbezorgd in een nieuwe Audi rijden voor een vast bedrag per maand zonder borg of grote investering vooraf.

Klantenservice Private Lease 320x160-privatelease-teaser.jpg

Schade gereden? Of gelukkig toch alleen maar een vraag over onderhoud?
Voor Audi rijders met een Private Lease contract is er een aparte klantenservice vanuit Audi Financial Services.
Neem direct contact op met de BerijdersDesk via 033-4549555 of lees meer over de contactmogelijkheden.