Audi Financial Lease > Audi Financial Services > Home > Audi Nederland

Audi Financial Lease

  • 1400x438_financial-lease.jpg
1400x438_financial-lease.jpg

Audi Financial Lease

Audi Financial Lease is een interessante financieringsvorm voor ondernemers en zelfstandigen, omdat u de investering buiten de normale bedrijfsfinanciering kunt houden. U wordt direct economisch eigenaar van de auto, waardoor u uw Audi op de balans kunt plaatsen. De afschrijving en de rentekosten zijn fiscaal aftrekbaar. U lost dit krediet in vaste maandbedragen weer af.
Bovendien wordt ook bij Audi Financial Lease rekening gehouden met de toekomstige hoge restwaarde van uw auto. Dat maakt het mogelijk om u een financiering aan te bieden op basis van de werkelijke afschrijvingskosten. U leest daarover meer bij 'Over de slottermijn' (zie hieronder).

Alle voordelen voor u op een rij

• Aantrekkelijke maandbedragen door slottermijnvoordeel
• Makkelijk, snel en direct geregeld bij uw dealer
• Vast termijnbedrag
• Vaste rente
• Extra aflossen mogelijk
• Activering op de balans

Het voordeel van de slottermijn

Een slottermijn is een vooraf vastgesteld restbedrag dat aan het eind van de looptijd van de Financial Lease-overeenkomst nog open staat. Over dit bedrag betaalt u tijdens de looptijd alleen rente en geen aflossing. Zo betaalt u feitelijk alleen de waardevermindering van de auto(´s) in de periode dat u erin rijdt en wordt er niet naar nul afgeschreven tijdens de looptijd van de overeenkomst, terwijl uw auto aan het einde van de rit nog een goede waarde vertegenwoordigt. Dit scheelt aanzienlijk in de hoogte van de maandlasten! Zo wordt met de restwaarde van de auto de slottermijn afgedekt en houdt u in de regel dus nog geld over voor de aanschaf van een volgende, nieuwe Audi.

Meer over onze dienstverlening kunt u lezen in onze Dienstenwijzer.
Download de Dienstenwijzer
Zakelijk rijden in een Audi 563x317-A6limo_matrix-led.jpg

Lees hier alles over het leasen of kopen van een zakelijke auto. Rittenregistratie, bijtelling, fiscale voordelen en handige apps om het zakelijk auto rijden nog aantrekkelijker te maken.