Audi connect Set-up > Audi connect > Audi Nederland
Greifen Sie über Ihr MMI auf die Audi connect Dienste zu und profitieren Sie von nützlichen Services und Funktionen.

myAudi connect

Als u een auto heeft gekocht met Audi connect Navigatie & Infotainment, willen wij u met de informatie op deze pagina op weg helpen om de nuttige toepassingen daadwerkelijk te gaan gebruiken. In de instructievideo’s en in het overzicht met veelgestelde vragen ziet en leest u meer over het registratie- en verificatieproces van myAudi, hoe u een hoofdgebruiker toewijst en waar u de myAudi-app allemaal voor kunt gebruiken.

Stap 1: u kunt u onder meer met uw tablet op myAudi aanmelden

Stap 1: myAudi aanmelding

De met een wachtwoord beveiligde myAudi-portal is het centrale zenuwstelsel van Audi connect. Hier configureert en beheert u uw Audi connect-toepassingen. Aanmelden kan in de myAudi-app en op www.my.audi.com:

 • Maak een wachtwoord aan
 • Uw e-mailadres is uw gebruikersnaam
 • Voeg uw auto toe door het voertuigidentificatienummer (VIN) in te vullen. Dit nummer staat op het kentekenbewijs (op de achterkant, bovenaan)
Stap 2: voeg een gebruiker toe in de myAudi-app. Volg deze aanwijzingen.

Stap 2: toewijzen van een hoofdgebruiker

Om de Audi connect Remote & Control-diensten volledig te benutten, is het belangrijk dat u zich in de myAudi-portal registreert als hoofdgebruiker. Eerst gaat u in de myAudi-portal of in de myAudi-app een overeenkomst aan als hoofdgebruiker en daarna voegt u uzelf in de auto toe als hoofdgebruiker. Het hele proces verloopt als volgt:

 • Start in de portal of app de verificatieprocedure, zodat u een overeenkomst als hoofdgebruiker kunt aangaan
 • Klik op “Nu verifiëren”
 • Vul uw persoonlijke gegevens in en maak een viercijferige pincode aan
 • Kies op welke manier u de registratie wenst te bevestigen (mobiele telefoon, e-mail of via de Audi dealer*) en bevestig dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden
 • Meld u vervolgens als hoofdgebruiker in uw auto aan
 • Voer de myAudi-gebruikersnaam en de autocode van tien karakters in MMI in (deze zit onder de kraslaag op de autosleutel, dus vooraf wegkrassen)
 • Hoofdgebruiker vastleggen

* Om de Audi connect key te gebruiken is verificatie via de Audi dealer noodzakelijk

Stap 3: u stelt de toepassingen in uw Audi in en u kunt alle beschikbare features via MMI gebruiken.

Stap 3: instellen van de Audi connect Navigatie & Infotainment-toepassingen

Om de Audi connect Navigatie & Infotainment-diensten volledig te benutten, moet de auto gekoppeld zijn aan het myAudi-account van de hoofdgebruiker. Dit kan handmatig of automatisch. Handmatig: de hoofdgebruiker meldt zich in MMI aan met de gegevens van het myAudi-account. Automatisch: via de wifi-hotspot in de auto, waarbij gebruikersnaam/e-mailadres automatisch worden meegestuurd.

 • E-mail/myAudi-gebruikersnaam en wachtwoord in MMI invullen
 • Voor de automatische koppeling moet u ingelogd zijn in de myAudi-app en dient de wifi-hotspot in de auto aan te staan. Ga in de auto in MMI naar Instellingen > Verbindingen > WiFi
 • AA8_D_171013_563x317.jpg
  Hoe stel ik Audi connect in voor mijn Audi?

  Met behulp van de korte gebruikershandleiding doorloopt u snel en ongecompliceerd alle stappen die nodig zijn om uw Audi connect-diensten te gebruiken.

  Naar de handleidingen
 • AA8_D_171016_563x317.jpg
  Hoe werkt de Audi connect key?

  Met de Audi connect key gebruikt u uw smartphone als digitale autosleutel. Hoe dat precies werkt, leest u hier stap voor stap.

  Naar de handleiding
 • A189584_large_563x317.jpg
  Is mijn Audi geschikt voor connect?

  In alle actuele Audi modellen zijn al connect-diensten beschikbaar. Omwille van technische redenen verschilt het connect-portfolio van model tot model. Bekijk hier welke toepassingen in uw Audi beschikbaar zijn.

  Alle modellen
 • L1005485_v01_1277x718.jpg
  Hoe gebruik ik de myAudi-app?

  De myAudi-app vormt een verbinding tussen uw Audi en uw dagelijkse bezigheden. Met innovatieve Audi connect-functies en -services maakt deze app menige handeling gemakkelijker. Daaronder zijn strikt persoonlijke toepassingen, zoals het met de smartphone bedienen van de portiersloten van uw auto en realtime informatie bekijken over tankinhoud, actieradius en onderhoudsbeurten.

  Meer informatie
 • screen_myaudi_563x317.jpg
  Hoe werkt de dataverbinding met Cubic?

  De communicatieprovider Cubic Telecom levert een solide dataservice en aantrekkelijke datapakketten. Cubic biedt keuze uit kleinere en grote databundels met verschillende looptijden. Daarmee is in uw Audi een vrijwel ononderbroken breedbandverbinding mogelijk, voor maximaal acht mobiele apparaten.

  Meer informatie