Pakketten en functies > Audi connect > Audi Nederland
Audi connect Dienste und Funktionen: Naviagtion und Infotainment bringt WLAN in Ihr Auto; Interieur mit MMI

Audi connect vervaagt grenzen

Met de breedbandinternettoegang kunt u uw digitale leven voortzetten in uw Audi. De vele digitale diensten en functies dragen niet alleen aan het rijcomfort bij, maar zijn ook een waardevolle aanvulling op de veiligheid onderweg. Ontdek de Audi connect-toepassingen in de volgende pakketten:

Maak kennis met de Audi connect-pakketten

In de Audi connect-pakketten zijn veel toepassingen en services gebundeld. Alle functies zijn speciaal toegespitst op de digitale vereisten in ons dagelijks leven. Ze ondersteunen u voor, tijdens en na de autorit.

Altijd up-to-date met Audi connect: realtime informatie, online nieuws of de volgende werkplaatsafspraak – met Audi's digitale services is dit mogelijk.
Audi connect kent de beste route en voorziet u van de nieuwste informatie.

Audi connect Navigatie & Infotainment

Het pakket ‘Audi connect Navigatie & Infotainment’ levert realtime informatie die van pas komt in de navigatie- en infotainmentsystemen. Diverse innovatieve functies en services komen van pas voor- tijdens en na de autorit. Het grote portfolio ondersteunt u in complexe rijsituaties en zorgt voor meer comfort en veiligheid. Afhankelijk van het model en de gekozen uitrusting beschikt u over verscheidene toepassingen.

 • Gebruik van zwermintelligentie voor de informatie voor gevaarlijke situaties
 • Verbeterde spraakherkenning dankzij online verwerking
 • Aanvullende informatie bij points of interest zoals tankstations en parkeergarages
Download de "Howto Online kaartenupdate" PDF
Een overzicht van de Audi connect Navigatie & Infotainment-toepassingen
Met het Audi connect Navigatie & Infotainment pluspakket kunt u thuis alvast uw route plannen.

Audi connect Navigatie & Infotainment plus

Dit pakket omvat alle diensten van Audi connect Navigatie & Infotainment. Daar bovenop zijn andere innovatieve diensten inbegrepen, waaronder:

 • Navigatie met satelliet kaart
 • Online verwerking van gesproken instructies
 • Zeer gedetailleerde 3D-weergave van steden
Een overzicht van de Audi connect Navigatie & Infotainment plus-toepassingen
De digitale services van het Audi connect Noodoproep & Service-pakket bieden veel voordelen. Een zorg minder voor uw gezin.

Audi connect Noodoproep & Service

Het pakket Audi connect Noodoproep & Service geeft elke rit een veilig gevoel, ongeacht wat er gebeurt en waar de reis heengaat. In dit pakket zitten diverse diensten die u in vervelende situaties ondersteunen. Mede door de automatisch verstuurde autogegevens zijn bij een zwaar ongeval snel de hulpdiensten te informeren. De Audi connect-toepassingen komen ook van pas bij autopech of lichte schade. Verder zijn in dit Audi connect-pakket innovatieve diensten inbegrepen op het gebied van onderhoud en schadeherstel.

 • Hulp in geval van autoschade
 • Online werkplaatsafspraak
Een overzicht van de Audi connect Noodoproep & Service-toepassingen
Audi connect Remote & Control services: wilt u eenvoudig de status van uw auto controleren of de auto op afstand afsluiten? Open de myAudi-app op uw smartphone en klaar is Kees.

Audi connect Remote & Control

De Audi connect-toepassingen voor bediening op afstand werken dankzij een verbinding tussen uw auto en uw smartphone. Tegelijkertijd is de auto via het registratieproces van myAudi beschermt tegen toegang door onbevoegden. U kunt de diverse autofuncties dus niet alleen eenvoudig, maar ook veilig via de myAudi-smartphoneapp bedienen en informatie over uw auto opvragen. Voorbeelden zijn:

 • De auto met de smartphone ver- en ontgrendelen
 • Autostatus: bijv. het oliepeil of de tankinhoud in de myAudi-app bekijken
 • Een melding ontvangen als het optionele diefstalarm reageert
Een overzicht van de Audi connect Remote & Control-toepassingen
Audi connect voor uw Audi e-tron: de Remote & Control-functies zijn speciaal afgestemd op de vereisten voor elektrisch rijden.

Audi connect Remote & Control in de e-tron

De Audi connect Remote & Control-toepassingen voor de e-tron zijn speciaal afgestemd op gebruik in combinatie met de Audi e-tron. Als e-tron bestuurder kunt u veel functies op handige wijze in de myAudi-app bekijken en regelen, waaronder:

 • Informatie over het accupercentage
 • Informatie over de elektrische actieradius
 • Routeplanning inclusief laadpauzes
Een overzicht van de Audi connect Remote & Control-toepassingen voor de e-tron

Audi connect – check beschikbaarheid

Audi biedt in zijn modellen diverse Audi connect-diensten aan. Welke opties in de verschillende modellen beschikbaar zijn, ziet u in het modellenoverzicht. Raadpleeg de lijst voor alle digitale connect-toepassingen in de door u gewenste Audi.

Selecteer uw auto
Raadpleeg uw Audi dealer voor meer informatie over Audi connect in het model van uw voorkeur.