Noodoproep en service > Overzicht > Home > Audi Nederland

Noodoproep en service

Een geruststellende gedachte

In geval van pech is met een druk op de knop de Audi mobiliteitsservice in te schakelen en in een noodgeval waarschuwt de auto zelf de alarmcentrale. Vergrendel en ontgrendel via uw smartphone de portieren en activeer de interieurvoorverwarming zodat uw auto heerlijk op temperatuur is als u wegrijdt. Ook ziet u de laatste parkeerlocatie, of de ramen nog open staan, de verlichting is ingeschakeld en hoeveel brandstof er nog in de tank zit. Allemaal eenvoudig vanuit de myAudi app.

 • 563x317_AA3_E_11100.jpg
  Noodoproep

  Verzend bij een ongeval automatisch een noodoproep. Voor snelle en gerichte hulpverlening verstuurt de auto relevante gegevens aan het Audi callcenter waar de noodoproepen binnen komen, zoals de locatie en ongevalzwaarte. Ook is het mogelijk om zelf een noodoproep te activeren indien er een andere noodsituatie is.

 • 563x317_AS6_E_10106.jpg
  Pechhulp

  Heeft u pech, waarschuw eenvoudig de pechservice via de Service-Call-knop in de dakmodule. U krijgt direct contact met de Audi mobiliteitsservice. De medewerkers daar kunnen uw locatiegegevens, waarschuwingsmeldingen, serviceindicators en vloeistoffenniveaus inzien.

 • 563x317_Direktannahme_Serviceberater_Kunde_2.jpg
  Audi serviceverzoek

  U kunt in myAudi instellen dat uw auto een bericht stuurt naar de door u geselecteerde dealer wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt. De dealer neemt vervolgens proactief contact met u op voor een afspraak en kan u direct informeren over het soort onderhoud dat uw auto nodig heeft. Wij ontzorgen u graag.

 • 563x317_AA3_E_141016.jpg
  Afstandsbediening centrale vergrendeling

  Met de Audi MMI connect-app op uw smartphone kunt u zien of de auto vergrendeld is. Is dat onverhoopt niet het geval, dan gebruikt u uw telefoon als afstandsbediening. Wenst u de portieren juist te ontgrendelen, bijvoorbeeld omdat een gezinslid iets wil pakken? Ook dat is mogelijk vanuit de app.

 • 563x317_AOZ_DIV_121050.jpg
  Afstandsbediening interieurvoorverwarming

  Interieurvoorverwarming is heerlijk in de winter. Met de afstandsbediening in de MMI connect-app hoeft u niet naar buiten om de voorverwarming aan te zetten. Zo is uw auto lekker op temperatuur wanneer u vertrekt en hoeft u bij vorst niet uw ruiten ijsvrij te maken.

 • 563x317_AA3_P_10183.jpg
  Statusrapport

  In de app op uw smartphone ziet u wat de kilometerstand is, of de portieren en ramen gesloten zijn, hoeveel brandstof er in de tank zit, of er onderhoud zit aan te komen en andere auto-informatie. Zo heeft u altijd alle informatie bij de hand.

 • 563x317_AA4_D_151016.jpg
  Actieve melding diefstalalarm

  Deze dienst biedt een effectieve bescherming tegen diefstal, auto inbraak en wielendiefstal. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de geluidssensoren in het interieur. Met het optionele diefstal-alarm geïnstalleerd af-fabriek, ontvangt u op uw smartphone onmiddellijk een melding wanneer er een alarmmelding is.

 • 563x317_ACA_E_131007.jpg
  Gevareninformatie

  Door de informatie van lokale gevaarlijke situaties, wordt de verkeers- en voertuigveiligheid verhoogd door middel van zogenaamde zwermintelligentie: indien auto’s voor u op de route een gevaarlijke situatie detecteren sturen zij dit door aan de Audi database. Alle voertuigen aangesloten op dit systeem worden gewaarschuwd over de situatie, en u ontvangt direct actieve informatie op uw bestuurdersinformatiesysteem waarmee u tijdig kunt anticiperen.

 • 563x317_connect-key.jpg
  Audi connect Key

  Indien uw Audi beschikt over de optionele Audi connect Key, kunt u een digitale sleutel aanmaken in de myAudi app en deze delen met maximaal 5 personen. Zij kunnen dan met de myAudi app toegang krijgen tot uw auto, zonder dat ze hiervoor een fysieke sleutel nodig hebben.

  Bekijk de video
 • 563x317-myaudi-app-logo.jpg
  De myAudi app

  Via de myAudi-website en myAudi-app beheert u uw autogegevens en uploadt u eenvoudig navigatiebestemmingen naar uw auto. Voor Audi rijders is myAudi het digitale knooppunt voor alles wat met de auto en de eigen gegevens te maken heeft. Audi connect configureren, uw profielgegevens aanpassen, wagendocumentatie online inzien: er is veel mogelijk en er komen steeds meer toepassingen bij.

  Download de myAudi-app
 • 1400x840-HowTomyAudiRegistratieNoodoproepService.jpg
  Visuele handleiding

  Ontdek hoe u via Audi connect gebruik kan maken van de dienst Noodoproep & Service. In deze video ziet u hoe u een myAudi account aan kunt maken en hoe u uw Audi kunt koppelen. Verder staan we stil bij het gebruikersbeheer en kijken we naar welke voordeel Noodoproep & Service voor u heeft.

  Bekijk de video