Navigatie > Overzicht > Home > Audi Nederland

Navigatie

 • 1400x438_ADIV_P_121001.jpg
1400x438_ADIV_P_121001.jpg

De wereld ligt voor u open

Het summum op navigatiegebied met Google Earth™* in de auto. Gebruik foto’s van uw smartphone als navigatiebestemming, vermijd verkeersdrukte dankzij realtime verkeersinformatie, voeg eigen POI's toe, weet vooraf of er nog parkeerplek is en download kaartupdates rechtstreeks naar de auto.

 • 563x317_AQS5_131007_2.jpg
  Google Earth

  Met Google Earth™ is autonavigatie duidelijker dan ooit. Met een mooie weergave van satellietbeelden kunt u zich beter oriënteren op uw reis en uw bestemming.

  Bekijk de instructievideo
 • 563x317_onlinetraffic_koeln.jpg
  Verkeersinformatie

  Dynamische routebegeleiding door continue online informatie over verkeersstromen. De doorstroming is aan de hand van kleuren op de kaart te zien. Het ontstaan en oplossen van files en vertragingen op de route worden snel in de routeberekening verwerkt, zodat u te allen tijde de snelste route kunt volgen en vertragingen tot een minimum beperkt of zelfs helemaal kunt vermijden. Dankzij de uitgebreide dekking geldt dit voor vrijwel het gehele wegennet.

  Bekijk de instructievideo
 • 563x317_zieleinspeisung.jpg
  myAudi routeplanning

  Vanuit de myAudi-app kunt u alvast navigatiebestemmingen opzoeken en verzenden naar uw auto. Dit kan ook voor afspraken uit uw agenda, mits er een adres aan gekoppeld is. Aan het begin van de rit zijn de bestemmingen eenvoudig als reisdoel te selecteren in uw auto.

  Bekijk de instructievideo
 • 563x317_AA4_D_151154.jpg
  Kaartenupdate

  Vernieuw de navigatiekaarten via de 4G-verbinding van de auto of door deze te downloaden vanuit uw myAudi-account. Deze zijn dan via een sd-kaart in de auto te laden. U kunt de update ook altijd laten installeren door de Audi dealer, bijvoorbeeld tegelijk met een onderhoudsbeurt. Alleen beschikbaar bij MMI navigatie plus.

  Bekijk de instructievideo
 • 563x317_ACA_10382.jpg
  Parkeerinformatie

  Stressvrij parkeren - met Audi connect vindt u eenvoudig een vrije parkeerplaats in parkeergarages en parkeerterreinen, inclusief weergave van tarieven, het beschikbaar aantal parkeerplaatsen en de mogelijkheid om er direct naar toe te navigeren. In binnensteden ziet u bovendien ook hoe waarschijnlijk het is dat u een vrije parkeerplaats langs de weg kunt vinden.

 • 563x317_ADIV_P_121044.jpg
  Nuttige plaatsen met spraakbediening

  Door de koppeling van het navigatiesysteem met internet kunt u nuttige plaatsen (Points-of-Interest) opzoeken, inclusief afbeeldingen, openingstijden en reviews.

  Bekijk de instructievideo
 • 563x317_ACA_131007.jpg
  Upload eigen nuttige plaatsen

  Het navigatiesysteem als gepersonaliseerde wegenkaart: upload via myAudi uw eigen nuttige plaatsen (POI's) naar de auto. Deze zijn een aanvulling op de POI's die uw Audi al kent, zoals tankstations en Audi dealers.

  myAudi login of maak een account aan
 • 563x317-myaudi-app-logo.jpg
  Travel

  • Verstuur bestemmingen en routes vanaf uw mobiele apparaat naar uw voertuig ­• Plan uw routes, inclusief de looproute naar uw voertuig ­• Vanuit uw voertuig hebt u toegang tot contacten, adressen en uw agenda

  Download de myAudi-app
 • 1400x840-HowToNavigatie.jpg
  Visuele handleiding

  Ontdek hoe u via Audi connect toegang krijgt tot kaartinformatie via Google Earth.

  Bekijk de video

* Google en het Google-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Google Inc.