Communicatie en muziek > Overzicht > Home > Audi Nederland

Communicatie en muziek

 • 1400x438_ADIV_P_121088.jpg
1400x438_ADIV_P_121088.jpg

Geniet van wifi en streaming audio

Log in met maximaal acht apparaten op de eigen wifi-hotspot van de auto en maak optimaal gebruik van de 4G-verbinding van Audi connect. Ideaal voor streaming audio vanaf de smartphone op hoge kwaliteit, e-mails verwerken op uw laptop en Twitter bekijken op de tablet.

 • 563x317_AA8_P_121014.jpg
  E-mail

  Laat alle privémail en zakelijke e-mails op het MMI-display verschijnen. Naar wens leest Audi connect de berichten voor tijdens het rijden; dat is wel zo handig en veilig. Daarbij hoort u niet alleen de inhoud van het bericht, maar ook de afzender, het onderwerp, het ontvangsttijdstip, de handtekening en eventuele disclaimer. Het systeem markeert de mails vervolgens op uw smartphone als ‘gelezen’.

  Bekijk de instructievideo
 • 563x317_ADIV_P_121027.jpg
  Twitter

  Tweets ontvangen en verzenden via Audi connect en Audi MMI. Actuele ontwikkelingen zijn te volgen met behulp van de geïntegreerde voorleesfunctie. Wie zelf iets te melden heeft, twittert eenvoudig met kant-en-klare en/of via myAudi gepersonaliseerde teksten.

 • 563x317_ADIV_P_121051.jpg
  Berichten (sms)

  In de auto eenvoudig een sms schrijven. Met de Audi connect-toepassing 'Berichten' kan dat zonder uw telefoon vast te houden. Bovendien leest uw auto binnenkomende sms-berichten voor.

  Meer informatie
 • 563x317_AA8_L_D_11454_AP.jpg
  Wifi

  Eén van de grote voordelen van een Audi connect-abonnement is dat u wifi in de auto heeft, waaraan maximaal acht apparaten zijn te koppelen. Gebruik 4G-internet met een smartphone, tablet, laptop of een ander mobiel apparaat. Ideaal voor e-mail, surfen op internet, gaming, social media en videobellen.

  Meer informatie
 • 563x317_AOZ_A3_131039.jpg
  myAudi roadmusic (online mediastreaming)

  Streaming audio dankzij Audi connect. Verbind uw smartphone via wifi met uw Audi en geniet van streaming audio via Napster, webradiostations en de muziekbibliotheek op uw smartphone. Ook via Bluetooth is muziek in de auto te streamen.

  Bekijk de instructievideo
 • 563x317_AT150067_large.jpg
  Agenda

  Terwijl u op reis bent, heeft u met Audi connect toegang tot de agenda op uw smartphone, die duidelijk wordt weergegeven op het MMI-display. Indien er aan uw afspraken ook een adres gekoppeld is, kunt u vanuit uw agenda eenvoudig navigeren naar uw volgende afspraak.

 • 563x317-myaudi-app-logo.jpg
  De myAudi app

  Via de myAudi-website en myAudi-app beheert u uw autogegevens en uploadt u eenvoudig navigatiebestemmingen naar uw auto. Voor Audi rijders is myAudi het digitale knooppunt voor alles wat met de auto en de eigen gegevens te maken heeft.

  Download de myAudi app
 • 1400x840-HowToCommunicatieMuziek.jpg
  Visuele handleiding

  Ontdek hoe u via Audi connect e-mails en sms berichten kan dicteren in de auto, e-mails kan laten voorlezen en welke mogelijkheden er zijn om uw persoonlijke muziek af te spelen.

  Bekijk de video

* Google en het Google-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Google Inc.