Audi Smartphone Interface > Overzicht > Home > Audi Nederland

Audi Smartphone Interface

 • smartphone-interface-1400x438.jpg
smartphone-interface-1400x438.jpg

Audi Smartphone Interface

Met de Audi smartphone interface heeft u toegang tot Apple CarPlay en Android Auto* in uw Audi. Bediening en weergave zijn geïntegreerd in het MMI-systeem en informatie wordt getoond in logische menu’s.

 • 563x317_Apple-CarPlay.jpg
  Apple CarPlay

  Wanneer u uw iPhone aansluit op de USB poort, verschijnen de telefoonfuncties in een apart MMI-menu. Dit werkt voor navigatie, telefoon, muziek en specifiek geselecteerde apps** , zoals Spotify en SMS berichten. Het MMI-systeem wordt ondersteund vanaf iOS 7.1. Via de Audi smartphone interface kunt u uw smartphone via de USB aansluiting met de MMI verbinden en via de MMI-controller bedienen. ** De actueel voor u beschikbare apps voor Apple CarPlay zijn te vinden op http://www.apple.com/ios/carplay/.

  Ga naar de Apple website
 • 563x317_spraaktoets.jpg
  Gesproken Instructies

  Koppel uw smartphone via de USB aansluiting aan de auto en bedien de apps met gesproken instructies, bijvoorbeeld via Siri van een Apple iPhone. Dit werkt via de luidsprekers en microfoon van de auto.

 • 563x317_B-O.jpg
  Uw favoriete muziek op de hoogste kwaliteit

  Wanneer u muziek afspeelt via de Audi Smartphone Interface, is dit op de allerhoogste kwaliteit. Zo geniet u zonder compromis van uw favoriete muziek. In combinatie met het optionele Bang & Olufsen Sound System heeft u een buitengewone 3D-beleving van muziek in uw Audi.

 • 563x317-a4-phonebox.jpg
  Mobiele telefoon database

  De in de database vermelde toestellen zijn door Audi op compatibiliteit getest.

  Lees meer
 • AudiPhoneBox-563.jpg
  Audi Phone Box

  Met de Audi phone box kunt u, als uw telefoon deze functionaliteit biedt, draadloos de accu van uw mobiele telefoon opladen en via de buitenantenne van de auto verbinding maken. Het gebruik van de buitenantenne zorgt voor verminderde straling in de auto en een verbeterde ontvangstkwaliteit. De optionele Audi phone box bevindt zich in de middenconsole onder de armsteun.

 • 563x317_kraftstoff.jpg
  Beschikbaarheid

  De Audi Smartphone Interface is leverbaar op alle nieuwe Audi’s, met uitzondering van de Audi A1 en Q3. Raadpleeg uw dealer voor alle informatie over de beschikbaarheid en prijzen voor uw Audi.

* Android Auto is op dit moment in Nederland nog niet beschikbaar. Zodra Google Android Auto ook beschikbaar stelt voor Nederland kunnen smartphones voorzien van Android ook gebruik gaan maken van de Audi Smartphone Interface. Raadpleeg uw dealer voor actuele informatie.