Overzicht > Audi connect > Home > Audi Nederland

Overzicht

  • audi-connect-header-a-1400x438.jpg
audi-connect-header-a-1400x438.jpg

Audi connect

connect-navigatie.jpg

Navigatie

Staat er een file op de route? Waar is het goedkoopste tankstation? Wat u onderweg ook wilt weten, Audi connect weet waarschijnlijk het antwoord. Dat verschijnt duidelijk op het MMI navigatiescherm. Een rechtstreekse route naar het geselecteerde reisdoel is altijd inbegrepen, net zoals de mogelijkheid om met Google Earth™* vooraf de bestemming te bekijken.
Meer informatie
connect-communicatie.jpg

Communicatie en muziek

Log in met maximaal acht apparaten op de eigen wifi-hotspot van de auto en maak optimaal gebruik van de 4G-verbinding in combinatie met een Audi connect-abonnement. Ideaal voor streaming audio vanaf de smartphone of internetradio, e-mails checken en Twitter.
Meer informatie
connect-informatie.jpg

Informatie

Op zoek naar het goedkoopste tankstation in uw directe omgeving? Na een grenspassage benieuwd naar de snelheidslimieten? Op weg naar het vliegveld checken of de vlucht op tijd vertrekt? De weersverwachting voor de reisbestemming of op de route alvast bekijken? Nooit meer de belangrijkste nieuwsberichten missen? Met Audi connect raadpleegt u alle informatie eenvoudig vanuit de auto.
Meer informatie
connect-noodoproep.jpg

Noodoproep en service

Audi connect Noodoproep en service biedt u meer veiligheid en comfort in uw Audi. In geval van pech is met een druk op de knop de Audi mobiliteitsservice in te schakelen en in een noodgeval waarschuwt de auto zelf de alarmcentrale. Via de MMI connect-app of uw myAudi account kunt u eenvoudig de portieren ontgrendelen of vergrendelen, de optionele interieurvoorverwarming bedienen, de status opvragen van uw auto en de parkeerlocatie inzien.
Meer informatie
connect-smartphone-interface.jpg

Audi Smartphone Interface

Sluit uw smartphone via usb aan op de auto en gebruik verschillende apps die op uw telefoon staan. Handig voor navigeren, bellen en muziek luisteren. Dit werkt via Apple CarPlay en Android Auto. U bedient dit via het MMI-scherm, de MMI-controller en spraaksturing.
Meer informatie
connect-etron.jpg

e-tron

Voor de Audi e-tron-modellen kunt u vanuit de Audi MMI connect-app het laadproces en de interieurtemperatuur regelen, het actuele acculaadniveau bekijken samen met de resterende elektrische actieradius, de locatie van de auto en het rittenlogboek (met onder meer het gemiddeld elektrisch verbruik).
Meer informatie
connect-faq.jpg

Gebruiksinformatie en FAQ's

De mogelijkheden van Audi connect zijn uitgebreid en regelmatig worden er nieuwe functies aan toegevoegd. We kunnen ons voorstellen dat u daar vragen over heeft. Daarom hebben we voor u veel gestelde vragen overzichtelijk verzameld en alvast uitvoerig beantwoord. Vanzelfsprekend is ook uw Audi dealer de perfecte specialist voor extra uitleg.
Meer informatie

* Google en het Google-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Google Inc.

Koppel Audi connect aan myAudi 320x160_teaser_personalisiert.jpeg

Configureer Audi connect via myAudi en benut via deze beveiligde webportal extra mogelijkheden, zoals thuis navigatieroutes samenstellen en die vervolgens naar de auto uploaden.

Audi connect instellen 563x317-Audi-video.jpg

Praktische handleidingen op video en als download met daarin alle informatie die u nodig heeft om optimaal gebruik te kunnen maken van Audi connect.

Beschikbare Audi connect diensten per model 563x317_kraftstoff.jpg

Audi connect is leverbaar op iedere nieuwe Audi. Vind hier overzichtelijk welke diensten leverbaar zijn op welk model.