Audi Magazine > Belevingswereld > Home > Audi Nederland

Audi Magazine

Audi Magazine

Audi Magazine kijkt op een bijzondere manier naar auto's, mobiliteit, design en de wereld daaromheen. In iedere editie van Audi Magazine wordt deze zienswijze zo breed mogelijk uitgelicht. Zo brengt het tijdschrift onder meer reisreportages naar opvallende oorden, rij-impressies, spraakmakende interviews, column van Viggo Waas en artikelen over design en lifestyle. Dit alles met foto's en teksten van topfotografen en -auteurs.

256x144_audi-magazine1.jpg
Audi Magazine verschijnt drie keer per jaar in een oplage van 140.000 exemplaren en wordt gratis toegestuurd aan alle Audi-rijders. De redactie van Audi Magazine is in handen van sQills in Hilversum (onderdeel van Sanoma).

Het Audi Magazine is voorbehouden aan rijders van het merk Audi. Heeft u uw auto bij een officiële Audi-dealer gekocht en/of in onderhoud dan beschikt Audi Nederland over uw adresgegevens en wordt het Audi Magazine automatisch verstuurd.

256x144_audi-magazine2.jpg
Indien u wel Audi rijdt en nog geen Audi Magazine ontvangt omdat uw gegevens niet bekend zijn bij Audi Nederland, stuurt u dan een e-mail aan info@audi.nl. U ontvangt dan Audi Magazine vanaf de eerstvolgende uitgave automatisch thuis.

Bent u verhuisd of gaat u binnenkort verhuizen dan kunt u uw gegevens wijzigen door een email te sturen aan info@audi.nl. U ontvangt dan Audi Magazine vanaf de eerstvolgende uitgave op het nieuwe adres.

Ontvang ook Audi Magazine

Audi Magazine verschijnt drie keer per jaar in een oplage van 140.000 exemplaren en wordt gratis toegestuurd aan alle Audi-rijders.

Wanneer u wél Audi rijdt maar nog geen Audi Magazine ontvangt kun u zich per e-mail aanmelden.

Voorsprong door techniek

05_Connect.jpg

Duik in de wereld van ‘Voorsprong door techniek’. Nieuwe technologieën, modelintroducties, interviews, autosport, sponsoring en nog veel meer. Elke maand verschijnen nieuwe verhalen en video’s.