Nieuwe Q7

1400x438_Q7_3_4_Front_Location.jpg

Greatness starts
when you don't stop.
De Audi Q7.

De Audi Q7 is het resultaat van een voortdurend streven om het beste te bieden. Hij oogt gespierd zonder zwaar over te komen. Het interieur biedt topklasse comfort. Met de 3.0 TDI-motor en vijfzits configuratie accelereert de Q7 in een indrukwekkende 6,3 seconden van 0 naar 100 km/h.

Audi Q7 galerij

Download de foto's
 • Sterk & herkenbaar.

  De highlights van de Audi Q7.

 • Ruimte voor uw ideeën. Het ruimteconcept van de nieuwe Audi Q7.

  480x270_Q7_Heck.jpg

  Geniet van de riante ruimte in het variabele interieur van de nieuwe Audi Q7. Ten opzichte van de eerste generatie beschikken de inzittenden over nog meer bewegingsvrijheid. Qua zitconfiguraties valt er wat te kiezen. De Q7 heeft standaard een driezits achterbank, waarvan de leuningen verstelbaar zijn. Naar wens komen daar twee elektrisch uitklapbare stoelen op de derde rij bij, waardoor er zeven personen in de Q7 passen. In dat geval vergemakkelijken wegklapbare buitenste zitplaatsen op de tweede zitrij de instap naar achteren.

 • Onvergelijkbare rijervaring. De lichtgewicht bouwwijze van de Audi Q7.

  480x270_Q7_3_4_Heck.jpg

  De nieuwe Q7 profiteert van twintig jaar Audi ervaring op het gebied van gewichtsreductie, met gunstig resultaat: de 3.0 TDI weegt maar liefst 325 kg minder dan zijn voorganger. Op heel veel vlakken is gewicht bespaard, van het boordnet tot aan de bagagevloer. De rijdynamiek en efficiency profiteren ook van die verdwenen kilo’s.

 • Markant en krachtig. Het Q-design van de Audi Q7.

  480x270_Q7_3_4_Front_Location.jpg

  Strakke vlakken en scherpe lijnen kenmerken de Audi Q7. Hij is compacter dan zijn voorganger, maar heeft wel een grotere wielbasis. Ook de breedte en hoogte zijn gegroeid, waardoor hij nog gespierder oogt. De herkenbare grille en de optionele Matrix LED-koplampen zijn beeldbepalend voor het tijdloze en sportieve design.

 • Met de 245 kW (333 pk) sterke 3.0 TFSI-motor versnelt de Audi Q7 als vijfzitter desgewenst in slechts 6,1 seconden van 0 naar 100 km/h. De standaard quattro permanente vierwielaandrijving zorgt ervoor dat dit vermogen goed op het asfalt is over te brengen. Met de unieke, optionele vierwielbesturing heeft u de auto in elke situatie nog beter onder controle.

  Meer informatie